Меню
Your Cart

Бензинова градинска косачка, ШИРОКООБХВАТНА 460мм

Бензинова градинска косачка, ШИРОКООБХВАТНА 460мм
Градинската бензинова косачка RTR MAX  е висококачествен продукт за двора и градината Градинската косачка RTR Max и другите продукти с тази марка ..
468.99 лв.
Без данък: 468.99 лв.
  • Модел: Тревна косачка, бензинова
  • SKU: 32115-0503RTM9640
  • UPC: 32115-0503RT

Градинската бензинова косачка RTR MAX  е висококачествен продукт за двора и градината 

Градинската косачка RTR Max и другите продукти с тази марка са висококачествени машини, едни от най-продаваните и предпочитани, заради високото им качество, изгодна цена и отлична сервизна политика.  Бензиновата косачка 2.95 kw 3.8hp 460mm Max има отлични работни характеристики. Косачката за трева има красива визия и функционално устройство и ще ви бъде изключително полезна за двора и градината.

Описание на градинската косачка с бензинов двигател RTR MAX 2.95 kw 3.8hp 460mm

Косачката RTR Max се захранва от бензинов четиритактов двигател с един цилиндър, който е разположен хоризонтално. Охладителната система на косачката за трева е с въздушно охлаждане. Косачката разполага с въздушен филтър, който изисква периодична профилактика, за максимална ефективност на двигателя. Обема на двигателя на тревната косачка е 139 cm3. Максималната скорост (обороти):3600. Бензиновата косачка е много икономична ( g/ kW. h): 400. ДК Лукс препоръчва използването изключително на безоловен бензин за вашата градинска косачка. При никакви обстоятелства не трябва да се използва смес от бензин и масло. Градинската бензинова косачка е с тегло 34 kg. Нивото на шума от мотора на косачката за трева е 96db. За по-добра и ефективна експлоатация препоръчваме използването на машинно масло 15w-40. Ниво на вибрация 60 м / mim. Бензиновата косачка има широк обхват на косене 460mm, а височината на косене може да се регулира 26-76mm. Предлаганата от ДК Лукс бензинова косачка е с мощност 2.95 kw, 3.8hp и лесна за експлоатация, което ще ви гарантира удобство при работа както и отлични резултати.

С градинските продукти на ДК Лукс ще се насладите приятно на прекараното време в двора и градината и ще имате удоволствието от отлично свършената работа и не на последно място – красив и спретнат двор, който ще радва вас и вашите гости.
ДК Лукс предлага градинската косачка с бензинов двигател RTR MAX с две години гаранция!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.