Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

BONDIT

Марка: BONDIT
Eднокомпонентна, полиуретанова пяна Bondit 750 мл. Готова за употреба, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Съдържа еколо..
9.11 лв.
Купи
Марка: BONDIT
Ръчна полиуретанова пяна Bondit 750 мл с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Има отлична адхезия към бетон, тухли, дърво, метали и дру..
9.11 лв.
Купи
Марка: BONDIT
Заради добрата си еластичност Bondit 500 гр е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Не трябва да се използва ..
2.84 лв.
Купи
Марка: BONDIT
Силикон Bondit e лесен за нанасяне. Отличава се с широк спектър на приложение върху почти всички непорести материали като стъкло, керамика, дърво и др. Идеален при уплътняване и херметизация около врати и прозорци, за периферни уплътнения на кабелни канали и тръбопроводи. Не трябва да се и..
6.80 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)