Меню
Your Cart

Bulmat

Гъвкавите връзки произведени в България от фирма Булмат са добре познат и предпочитан продукт както в България и в Европа така и на световно ниво.
Булмат произвежда висококачествени гъвкави съединения за вода и е един от най-големите производители на гъвкави връзки в Европа. Това е възможно благодарение на модерната производствена база с голям капацитет и високите стандарти, по които работи фабриката. Меките връзки на Булмат се отличават с прецизна изработка и перфектно качество. На гъвкавите връзки Булмат залагат не само търговски и инсталаторски фирми, но и много прозиводители. В производството се използват гъвкави връзки за смесители, гъвкави връзки за бойлери, гъвкави връзки за хидрофорни системи и други. Гъвкавите връзки за вода на Булмат се предлагат от ДК Лукс на изгодни цени. ДК Лукс има гъвкавите връзки на Булмат на склад и предлага бърза доставка на избрания от Вас продукт. 

Марка: Bulmat
Продуктът представлява гъвкава връзка за вода произведена в България.Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединения за пренос на вода и флуиди, които са с различна дължина и присъединителни размери. Приложението на меките връзки е широко - използват се за свързван..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Гъвкавите връзки за вода са продукт с широко приложение в бита и домакинството.Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединения за пренос на вода и други течности с различна дължина и присъединителни размери. ДК Лукс Ви предлага гъвкавите връзки за вода произве..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Гъвкавите връзки за вода са продукт с отлично качество, произведен в България.Приложението е различно - меките връзки се използват се за свързване на кранове, смесители, тоалетни казанчета, бидета, кафе машини, като меки връзки за бойлери и други. Изделието се произвеждат по ..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Това е качествен продукт, който представлява гъвкава връзка за вода, произведена в България.Гъвкавите връзки намират широко приложение в бита - използват се за свързване на бойлери, кранове, смесители, домакински уреди тоалетни казанчета и други. Предлаганните от ДК Лукс изделия с..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединения за пренос на вода и други течности с различна дължина и присъединителни размери. Гъвкавите връзки на Булмат са висококачествен продукт, произведен в България. Приложението на гъвкавите съединения е различно - изп..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Продуктът, предлаган от ДК Лукс е произведена в България гъвкава връзка за вода.Приложението на меките връзки е различно - използват се за свързване на бойлери, кранове, смесители, тоалетни казанчета, бидета, кафе машини и други. Изделието е изработено от никелирани месингови накрайниц..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Гъвкавите връзки за стоящи смесителни батерии служат за свързването на смесителите с водопровода. Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединения за пренос на вода и други течности с различна дължина и присъединителни размери. Продуктът, предлаган от ДК Лукс представлява гъвкав..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Гъвкавата връзка за стоящ смесител с присъединителен размер 3/8" е продукт с широко приложение и високо качество.Продуктът представлява гъвкава връзка за присъединяване към водопровода на стоящ смесител - кухненски или за баня. Изделието, предлагано от ДК Лукс има никелирани накрайници с ра..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Марка: Bulmat
Шлауха за душ от този модел представлява двойно оплетен шлаух, произведен в България. Шлаух за душ Лукс е продукт произведен от висококачествени материали. Представлява каучуков маркуч обвит с двойнооплетена неръждаема нишка, което прави маркуча за душ изключително здрав и устойчив н..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.