Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Дизайнерска пелетна камина XILA AIR суха БЯЛА

-15% Цена 2,839.99 лв. за Дизайнерска пелетна камина XILA AIR суха ALFA PLAM - Дизайнерска камина на пелети, сух тип XILA AIR (5722151 от Alfa Plam) в раздел Луксозни Пелетни Камини
Харесан от: 1654 Модел: Дизайнерска камина на пелети, сух тип XILA AIR от ALFA PLAM
SKU: 5722151
Спестявате: 440.00 лв.
Намалението е: 15%
Наличност: Наличен
2 839.99 лв. 2 399.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Дизайнерска пелетна камина XILA AIR суха ALFA PLAM - 5722151

Дизайнерската пелетна камина XILA AIR представлява луксозна пелетна камина от топловъздушен тип с изключителен дизайн и високо качество.

Отоплението на пелети е модерен и екологичен начин за отоплението на дома, който освен, който има редица предимства пред конвенционалното отопление с твърдо гориво. Горенето на пелети е по-ефективно, по-чисто и по-автоматизирано, съответно повишава качеството на живот и осигурява комфорта на тези, които са избрали този метод..Един от най-големите и утвърдени производители на пелетни и отоплителни съоръжения - сръбската компания ALFA PLAM предлага един уникален продукт - дизайнерската пелетна камина XILA AIR. Камината XILA AIR представлява луксозна пелетна камина от висок клас, която има силен декоративен акцент.  Дизайнерската пелетна камина модел XILA AIR предлага уникален модернистичен дизайн и красива визия, висок КПД и не на последно място - комфорта и уюта от горящия в стаята огън! Луксозната пелетна камина има висока степен на автоматизация на отоплителния процес и автономна работа за дълъг период от време, както и куп възможности за програмиране и настройка на горивния процес. ALFA PLAM са използвали редица подобрения в модула за управление на пелетната камина XILA AIR. Пелетната камина XILA AIR има удобен контролен панел, който осъществява безжична връзка с модула на камината. През него вие контролирате лесно и бързо работата на XILA AIR от всяко едно кътче на помещението. ДК Лукс предлага един съвременен и иновативен продукт - луксозната пелетна камина модел XILA AIR, с която ще забравите за високите сметки за ток, ще оставите в миналото мръсотията и безкрайното носене на дърва и въглища и ще имате винаги топъл и уютен дом.

Техническо описание на дизайнерската пелетна камина XILA AIR на ALFA PLAM:

Първото нещо, което прави впечатление в пелетната камина XILA AIR е красивия и оригинален дизайн, изключително изчистения панел и малката дълбочина на камината. XILA AIR е пелетна камина от висок клас, изработена е от висококачествени компоненти. Изключителното качество на компонентите и прецизността на изработката дават отражение на експлоатационния срок на камината - ALFA PLAM дават дълъг живот на съоръжението - 15-20години при правилна експлоатация и редовна поддръжка. Луксозната пелетна камина модел XILA AIR представлява топловъздушен тип камина, който отоплява помещението посредством конвекция на нагретия въздух. С отоплителна мощност от 8kw това съоръжение може да отоплява площ до 78м2 - идеалното решение големи жилищни помещения, зали, трапезарии, механи и много други места. Пелетната камина XILA AIR работи с висока ефективност за този клас камини 87%. Това се дължи на подобрената конструкция и уплътнения, както и на вградените вентилатори и прецизния контрол на горивния процес. Голямото огнеупорно стъкло на чугунената врата ви позволява да се насладите максимално на горящия огън. Дизайнерската пелетна камина модел XILA AIR е широка 1026мм, височината е 961мм и само 251мм в дълбочина. Обемът на резервоара за пелети е 18kg, а консумацията на гориво според мощността варира от 0.54 до 1.85kg/h. Това дава възможност за автономна работа на дизайнерската пелетна камина до 34 часа. Изходът за димните газове е с диаметър Ф80. Управлението на пелетната камина XILA AIR e високотехнологично и лесно за употреба - малкият и компактен копнтролен панел има безжична връзка с камината, което осигурява максимален комфорт и единственото, което ви остава е да се насладите максимално на приятната и мека топлина от огъня в красивата камина.
 

Модел Мощност Отопляема площ/обем Размери В/Ш/Д КПД Мин./Макс. разход на пелети Размер на димоотвода Капацитет на резарвоара Време за автономна работа Тегло
Дизайнерска камина XILA AIR БЯЛА 8 kW 78m2 - 195m3 961х1026х251 mm 87 % 0.54/1.85 kg/h 80 mm 18 kg 34 h 128 kg

Инсталирането и пуска в експлоатация на пелетните съоръжения като пелетната камина XILA AIR е важен и отговорен момент, от който зависи правилната и ефективна работа на съоръжението. За да работи максимално добре, без излишен разход на пелети е необходима персонализация на първоначалните (фабрични) настройки на работа.

Ние от ДК Лукс държим изключително много на качественото обслужване и имаме ангажимент към своите клиенти и след продажбата. Предлагаме услугата ”Пуск в експлоатация”, която се извършва от екип опитни специалисти и е важно условие, което валидира гаранцията на съоръжението директно от производителя. Пуска в експлоатация на съоръжението може да се извърши от наш специалист.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: