Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Дренажна тапа Ф80 INOX за неръждаеми комини

Цена 12.99 лв. за Дренажна тапа Ф80 INOX за неръждаеми комини - Тапа дренажна Ф80, INOX, 0.4mm, 800Cº (4408008 от ) в раздел Пелетни котли
Харесан от: 467 Модел: Тапа дренажна Ф80, INOX, 0.4mm, 800Cº
SKU: 4408008
Наличност: Наличен
12.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Дренажна тапа Ф80 INOX за неръждаеми комини - 4408008

Дренажната тапа Ф80 е неръждаем коминен елемент за пелетни камини с безкомпромисно качество.

Неръждаема тапа Ф80 за дренаж се произвежда от висококачествена неръждаема стомана. Тапата за комин Ф80 е елемент, който участва в изграждането на коминни системи за пелетни съоржения - камини и котли, както и за газови инсталации. Нейното предназначение е да служи за дренаж на конденза, който се образува в някои случаи в комина. Високото качество на материала от който са изработени неръждаемите тапи Ф80 и останалите елементи, както и технологията на производство са жизнено важни за ефективната и безпроблемна работа на пелетните камини и котли, както и за дългия живот на самия комин INOX. Много често се случва комини INOX от тънка или некачествена неръждаема стомана да корозират, прогарят и изпускат дим, което води след себе си и други нежелани ефекти и проблеми.
ДК Лукс предлага една коминна система от най-висок клас, с елементи изработени по най-високи стандарти за качество и иновативни технологии. Тройниците за комин Ф80 и останалите компоненти са произведени от неръждаема стомана AISI 304 BA. Tехнологията на производство отговаря на всички евопейски норми и регулации. 

Описание и характеристики на дренажната тапа Ф80 за пелетни камини INOX:

Дренажната тапа е с диаметър Ф80, размер подходящ най-вече за пелетни камини и котли. Тапата за комин Ф80 има отвор в средата, който служи за отвеждане на конденза. Присъединяването между компонентите е тип мъжко-женско. Снаждането на отделните елементи на комините INOX става изключително лесно. Възката става херметична с използването на силиконовия, топлоустойчив уплътнител. Дренажните тапи Ф80 са проектирани да издържат на високи температури - постоянна работна температура 400Cº и кратки температурни пикове до 800Cº. Използването на неръждаеми коминни елементи от този тип се препоръчва за изграждането на комини в закрити помещения. Най-честото приложение на неръждаемата тапа Ф80 е източване на образувалия се конденз в комина. За външно приложение ДК Лукс препоръчва използването на изолирани комини INOX - тела и елементи, за които може да попитате нашите консултанти.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: