Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ - 1209QHS

Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ (Смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ) на цени от 399.99 лв. само в dklux.com
-10%
Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ - 1209QHS
359.99 лв.
399.99 лв.
  • Модел: Смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ
  • Тегло: 4.00кг
  • SKU: 1209QHS
  • UPC: 1209QHS
Бърза поръчка

Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ | Смесители за баня

Вградения душ QUADRO представлява луксозна душ система за вграден монтаж с душ пита и ръчен душ.

Душ системата QUADRO представлява вграден душ с висока функционалност - перфектното решение за вашата баня, ако сте почитатели на изчистения кубичен дизайн с модернистична визия. Душ системата QUADRO обединява в цялостен продукт няколко отделни компонента - това са смесител за вграждане QUADRO с превключвател, подвижен душ с коляно и окачване и душ пита с рамо за стенен монтаж. Висококачествените компоненти предлага стилен дизайн с квадратни и кубични форми, който създава модерна и стилна визия на вашата баня. Освен това, душ системата QUADRO е компактен и естетичен продукт, който създава усещането за пространство и свобода. 

Душ системата Quadro е предназначена за вграден монтаж. И тъй като смесителя, тръбния път към подвижния душ и рамото на душ питата се монтират в стената и остават скрити зад плочките в банята е добре тези компоненти да бъдат сигурни и надеждни - именно това предлага душа за вграждане QUADRO и неговите аксесоари. Смесителя за вграждане QUADRO е изработен от месинг по високи стандарти за качество. Всички детайли по смесителя за вграждане Quadro са прецизно обработени, механизма на спиране, пускане и разпределяне на водата е изключително надежден с качествени уплътнители. Видимата част на смесителя от душ системата QUADRO е масивна ръкохватка кубични форми, превключвателя за водата и стилна квадратна розетка. Смесителя за вграждане QUADRO е с разпределителен механизъм, който подава вода към душ питата или към подвижния душ. Другите компоненти на душ системата са красивата квадратна душ пита с размери 30х20см и подвижния квадратен душ с аксесоари - коляно със стойка и шлаух. Тези компоненти създават цялостната визия на душ системата QUADRO, която е изключително естетична и компактна, залагаща на кубичните форми и акценти. Душ системата за вграждане QUADRO е подходяща комбинация за аксесоарите за баня в този стил и санитарната керамика от серията GROHE CUBE CERAMICS.

Серия QUADRO > Дизайнерски серии > Смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Смесителя за вграждане с марка FRAMO от серията A100 представлява елегантен продукт с отлично италианско качество и стилен дизайн на изключителни..
89.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане с два извода марка FRAMO от серията A100 представлява елегантен продукт с отлично италианско качество и стилен дизайн на и..
159.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане и другите продукти с марка FRAMO предлагат добре познатото италианско качество и стилен дизайн на изключителни цени! ..
79.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане с превключвател FRAMO B100 предлага перфектно италианско качество изтънчен дизайн на изключителни цени!Смеси..
149.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане с превключвател FRAMO B200 предлага перфектно италианско качество изтънчен дизайн на изключителни цени!Смеси..
149.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане и другите продукти с марка FRAMO предлагат добре познатото италианско качество и стилен дизайн на изключителни цени! ..
79.99 лв.
Купи