Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Фитинг (гайка) 1/2" за гофрирани неръждаеми тръби DN12 - 6150012

Фитинг (гайка) 1/2" за гофрирани неръждаеми тръби DN12
Фитинг (гайка) 1/2" за гофрирани неръждаеми тръби DN12 - 6150012
2.79 лв.
  • Модел: Гайка, фиксатор, уплътнение 1/2"
  • Тегло: 0.05кг
  • SKU: 6150012
  • UPC: 6150012
Бърза поръчка

Фитинг (гайка) 1/2" за гофрирани неръждаеми тръби DN12 |

Описание на фитинга за гофрирани неръждаеми тръби DN12:

 - материал: месинг
 - покритие: никелирано
 - размер: 1/2" женска резба (за тръба DN12)
 - фиксатор: неръждаема стомана
 - уплътнение: клингерит

Фитинга за неръждаеми тръби DN12 представлява комплект гайка 1/2", фиксатор и уплътнение, чрез което гофрираната тръба се свързва с други компоненти на системата.

Гайките за неръждаеми тръби са необходим компонент, чрез който е невъзможно свързването на гофрираната тръба към други резбови конпоненти на системата. За използването на фитинги за неръждаеми тръби е необходима предварителна обработка и подготовка на гофрираната тръба посредством машина или ръчен инструмент. С използването на инструмента се оформя т.нар. чело на гофрираната тръба. Фиксатора се поставя между гайката и челото на тръбата. Тъй като тя е сравнително мека, при по-силно затягане е възможно да се деформира челото и оттам да се компроментира цялостно направеното съединение. Именно фиксатора има ролята да заздрави и стабилизира гайката, без да се деформира челото на неръждаемата тръба. Правилно изградените връзки посредством фитингите за неръждаеми тръби осигуряват надеждно и безпроблемно свързване на гофрираните тръби и дългия срок на експлоатация на съединенията.

 

> > Гайка, фиксатор, уплътнение 1/2"

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
ВАЖНО: Инструмента за неръждаеми тръби е необходимо да се комплектова с накрайник от съответния размер, с който вече може да се челосва тръбата. На сн..
89.99 лв.
Купи