Меню
Your Cart

Фуражомелачка 1.1KW, 180KG/H

Фуражомелачка 1.1KW, 180KG/H
219.99 лв.
Без данък: 219.99 лв.
  • Модел: 0503MEC2014
  • SKU: 40254
  • UPC: 40254
Фуражомелачка за смилане на зърнени фуражи Всяко едно стопанство има нужда от техника, която да им помага в грижите за животните. Фуражомелачката пре..

Фуражомелачка за смилане на зърнени фуражи

Всяко едно стопанство има нужда от техника, която да им помага в грижите за животните. Фуражомелачката представлява стационарна машина, която е предназначена за смилане на зърнени фуражи като жито, царевица, овес и други. Фуражомелачката е снабдена с три различни сита, които може да сменяте в зависимост от това дали искате фуража да е стрит на прах или трябва да е по-едро смлян. Фуражомелката работи с мощност 1.5кс. Оборотите са 2850 r/min. Приблизителния добив за час е 180кг, като значение има и големината на ситото, което сте поставили.
Предназначена е за смилане на зърнени и груби фуражи /сено, люцерна, царевичак/ фуражи. Тя е най-добрата възможност за обработка на фуражите в личните животновъдни стопанства. Удобна е и за раздробяване на царевични кочани със зърно. Разположението на чуковете върху четирите оси е такова, че осигурява във всички точки удари по ширина на камерата, а разположеното на цялата периферия сито дава възможност за постигане на висока производителност на машината.
В магазина на ДК Лукс ще откриете голям избор от машини и инструменти на склад на изгодни ниски цени!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.