Меню
Your Cart

Ъглов рафт за баня Futura Хром с матирано стъкло

Ъглов рафт за баня Futura Хром с матирано стъкло
Ъгловия рафт за баня серия Futura Хром е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня сер..
63.99 лв.
Без данък: 63.99 лв.
  • Модел: Ъглова етажерка за баня Futura Хром
  • SKU: В02984
  • UPC: В02984

Ъгловия рафт за баня серия Futura Хром е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.

Аксесоарите за баня серия Futura Хром впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и стилното хромирано покритие на металните елементи засилват ефекта и въздействието на аксесоарите за баня от тази серия. Ъгловият рафт за баня с марка Futura Хром, който е част от тази красива серия представлява подложка от матирано стъкло и черни метални държачи. Ъгловата етажерка е предназначена за стенен монтаж. Рафта е под прав ъгъл и следва да се монтира на подходящото за целта място в банята. В луксозната опаковка на ъгловата етажерка има и комплект крепежни елементи. Фиксирането на ъгловия рафт серия Futura Хром за стената става чрез пробиване на стената - подробна инструкция за това ще намерите в опаковката на продукта.

ДК Лукс предлага и аксесоарите за баня Futura с цвят черен мат на изгодни цени.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.