Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

РЕДУКТИВНА МУФА 3/4"Жх1/2"Ж месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ - 1302212

РЕДУКТИВНА МУФА 3/4"Жх1/2"Ж месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ (Муфа намалител 3/4"Fx1/2"F, хромиран месинг) на цени от 1.99 лв. само в dklux.com
РЕДУКТИВНА МУФА 3/4"Жх1/2"Ж месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ - 1302212
2.79 лв.
  • Модел: Муфа намалител 3/4"Fx1/2"F, хромиран месинг
  • Тегло: 0.03кг
  • SKU: 1302212
  • UPC: 1302212
Бърза поръчка

РЕДУКТИВНА МУФА 3/4"Жх1/2"Ж месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ | Фитинги за ВИК и отопление

Хромираната муфа намалител 3/4"х1/2" представлява месингова редукция с полирано хром-никелово покритие за водопроводни и други инсталации.

Хромираните фитинги и удължители притежават прецизно покритие от полиран хром, което ги отличава от другите модели поцинковани и месингови фитинги и компоненти, които участват в изграждането на водопроводни и отоплителни системи. Хромираното покритие създава естетична визия и красив огледален ефект на фитингите, затова тяхното основно приложение е в откритите части на водопроводните инсталации, при свързване на кранове, смесители, канелки и други. Бляскавото хромирано покритие освен визуален ефект, придава на компонентите и антикорозионни свойства и устойчвост на различни вещества. Месинговите хромирани фитинги и хромираната редуктивна муфа 3/4"х1/2" имат висока химическа стабилност и запазват блясъка си много дълъг период. В това отношение полираното покритие на хромирана муфа намалител 3/4"х1/2" и другите компоненти е по-устойчиво от никеловото и сребърното покритие.

Описание на хромираната муфа намалител 3/4"х1/2" с полирано покритие:

Хромираната редуктивна муфа 3/4"х1/2", както и останалите фитинги от серията се изработва от месинг, който преминава технологична обработка. Въхру готовия продукт се нанася висококачествено и прецизно хромирано покритиеХромираната муфа намалител 3/4"Х1/2" представлява редуктивен фитинг с две женски резби, който се използва за редуциране на диаметъра на компонентите във водопроводната инсталация. Месингови хромирани редуктивни муфи се предлагат в размери 1/2"х3/8", 3/4"х1/2", както и 1"х3/4".
Разгледайте и другите фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага.

Хромирани фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Муфа намалител 3/4"Fx1/2"F, хромиран месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Универсален смесител за баня и кухня Retro Classic за стенен монтаж с високо качество.Смесителна батерия от серия Retro Classic е предна..
38.99 лв.
Купи
Луксозната душ слушалка модел Infinity е умело съчетание на бяло и хром и се вписва чудесно в интериора на вашата баня.Ръчен душ Infinity е модел,..
17.49 лв.
Купи
Описание на спирателния кран 3/4"x3/4"х3/4" с удължител:Материал: месинг Ръкохватка: пластмаса Покритие: хром Затваряне: спирателен механи..
10.49 лв.
Купи
Дренажния кран 1/2" представлява месингово кранче с тапа и щуцер, предназначено за лесно пълнене или източване на водата от колекторни групи, котли ил..
7.79 лв.
Купи
Техническо описание на комплекта кранове с термометър и холендрова връзка 1" синя и червена ръкохватка:Съдържание на комплекта: 2бр холендрови кра..
99.99 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.19 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.54 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
2.39 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. ..
4.09 лв.
Купи
Хромираната месингова муфа 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.44 лв.
Купи
Хромираната месингова муфа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.89 лв.
Купи