Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Месингова КАПА с никелово покритие 1"Ж - 107N-34-1301096

Месингова КАПА с никелово покритие 1"Ж (Капа 1"Ж, никелово покритие) на цени от 1.99 лв. само в dklux.com
Месингова КАПА с никелово покритие 1"Ж - 107N-34-1301096
4.49 лв.
  • Модел: Капа 1"Ж, никелово покритие
  • Тегло: 0.04кг
  • SKU: 1311095
  • UPC: 1311095
Бърза поръчка

Месингова КАПА с никелово покритие 1"Ж | Фитинги за ВИК и отопление

Висококачествената месингова капа 1"Ж представлява фитинг за затапване на изводи с мъжки резби.

Капата 1" е фитинг с женска резба от серията никелирани месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тази серия компоненти за ВиК и отоплителни системи се отличава с перфектно качество, здравина и надеждност на всеки един продукт, за което гарантира италианският им произход. Фитингите за ВиК и в частност ВиК капата 1" се изработват от висококачествен месинг, обработени по най-съвременни технологични стандарти. Месинговите фитинги и женската капа 1" намират широко приложение в различни технологични системи в индустрията, Вик и отоплителни инсталации. При изграждането или ремонта на водопроводната или отоплителната система на дома е важно да имате надеждни компоненти - никелираната капа с 1" женска резба, както и останалите месингови фитинги от серията са един сигурен избор за това начинание. 

Описание на месинговата капа с никелово покритие и присъединителен размер 1":

Капата представлява месингов фитинг с женска резба от едната страна, който завършва без извод. Тя има ролята да затапва извод от системата, който завършва с мъжка 1" резба. Присъединителния размер на никелираната капа е 1"Ж резба. Това е изцяло месингово изделие, което преминава технологична обработка, която завършва с нанасяне на качествено и устойчиво никелово покритие. Покритието на ВиК капата, както и резбите фитинга са изключително прецизни, а самата капа е здрава и надеждена. Фитингите с 1" размери са стандартни и масово използвани както във водопроводни, така и в отоплителни инсталации. Капата 1" е най-широко използваният размер от цялата гама месингови капи, които може да откриете в онлайн магазина на ДК Лукс.
Разгледайте и другите месингови фитинги от тази серия, както и другите предложения на ДК Лукс от фитингите за ВиК и отоплителни системи.

Никелирани фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Капа 1"Ж, никелово покритие

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Месинговият нипел 1/8"М х 1/8"М представлява двустранен нипел с никелирано покритие. Месинговия нипел 1/8" с никелово покритие е част ..
2.99 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/4"М х 1/4"М представлява двустранен нипел с никелирано покритие. Месинговия нипел 1/4" с никелово покритие е част ..
2.99 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/8"М х 3/8"М е висококачествен фитинг за отоплителни и ВиК системи, изработен от месинг с покритие матиран никел. Никели..
1.69 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/2&..
1.69 лв.
Купи
Удълженият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с издължено и усилено тяло. Месинговия нипел 1..
1.99 лв.
Купи
Двойният нипел 3/4"М х 3/4"М представлява месингов фитинг за водопроводни и отоплителни системи с високо качество. Месинговия нипел 3/..
2.99 лв.
Купи