Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Kapitan

Марка: Kapitan
Двоен държач за сапун за стенен монтаж Uno в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стоман..
58.30 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двоен държач за сапун за стенен монтаж Uno с хромирано покритие. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стоман..
46.30 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двоен държач за тоалетна хартия за стенен монтаж Quattro в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: нер..
82.90 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двоен държач за тоалетна хартия за стенен монтаж Quattro. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В ком..
65.80 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двоен държач за тоалетна хартия за стенен монтаж Uno в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръжда..
73.40 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двоен държач за тоалетна хартия за стенен монтаж Uno с хромирано покритие. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръжда..
58.20 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за стенен монтаж Classico в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стоман..
19.10 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за стенен монтаж Classico. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В комплект с дюбели..
15.10 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за стенен монтаж Moderno в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана..
19.10 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за стенен монтаж Moderno. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В комплект с дюбели ..
15.10 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за стенен монтаж Optimo в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана,..
10.00 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за стенен монтаж Optimo в бял цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана, ABS В ком..
10.00 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за кърпи за стенен монтаж Quattro в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаем..
31.20 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за кърпи за стенен монтаж Quattro. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В комплект ..
24.60 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна закачалка за кърпи за стенен монтаж Uno Black в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръжда..
26.90 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 50cm за стенен монтаж Classico в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръж..
63.70 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 50cm за стенен монтаж Classico. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В компл..
50.60 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 50cm за стенен монтаж Moderno в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръжд..
63.70 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 50cm за стенен монтаж Moderno. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В компле..
50.60 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна ръчка за хавлия 50cm за стенен монтаж Quattro в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръжда..
82.90 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна ръчка за хавлия 50cm за стенен монтаж Quattro. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В комплек..
65.80 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 60cm за стенен монтаж Classico в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръж..
69.50 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 60cm за стенен монтаж Classico. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръждаема стомана В компл..
55.20 лв.
Купи
Марка: Kapitan
Двойна пръчка за хавлия 60cm за стенен монтаж Moderno в черен матиран цвят. Аксесоарите на Капитан са изработени от 100% масивна, неръждаема стомана. Вариантите за монтаж са два - класически монтаж с дюбели или с двойно лепяща лента 3М. Характеристика: Вид монтаж: За стенен монтаж Материал: неръжд..
69.50 лв.
Купи