Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Щампован колектор LUXOR 1" с кранове, 4 извода 24*19

Цена 35.99 лв. за Щампован колектор LUXOR 1" с кранове, 4 извода 24*19 - Щампован колектор 1" 24*19 с кранове (68513404 от ) в раздел Колектори с кранове
Харесан от: 524 Модел: Колектор с кранове LUXOR, 4 извода 24*19
SKU: 68513404
Тегло (кг): 1кг
Наличност: Наличен
35.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Щампован колектор LUXOR 1" с кранове, 4 извода 24*19 -

Щампования колeктор с кранове LUXOR с четири извода предлага отлично италианско качество и надеждност.

Щампования колектор LUXOR представлява колектор за отоплителни системи с изключително високо качество и прецизност на изработката. LUXOR е италиански производител на компоненти за отоплителни системи с традиции и дългогодишен опит. Щампования колектор LUXOR 24*19 с кранове има месингово тяло. То представлява цялостна отливка с характерна форма и специфика - изводите на разпределителя са разположени под ъгъл спрямо оста на затварящия механизъм и имат присъединяване 24*19 мъжка резба. С 24*19 изводи, щампования колектор с кранове LUXOR е подходящ за използване в системи за отопление с многослойни тръби с алуминиева вложкамедни тръби и други, използващ подходящия адаптор. Освен високото качество на отливката на тялото и прецизните 24*19 резби, щампования колектор с кранове LUXOR предлага и безкомпромисно качество на вентилите. С тях се рeгулира дебита работата на всеки отоплителен кръг. ДК Лукс предлага италианските щамповани колектори LUXOR различен брой изводи - 2, 3 и 4 извода. В по-големи системи могат да се наставят различен брой колектори 24*19 LUXOR до достигане на нужния брой отоплителни кръгове. Всеки от колекторите с кранове LUXOR има присъединяване 1" - с една мъжка и една женска, което не изисква допълнителни компоненти при свързването им. 
Щампования колектор LUXOR с четири извода е подходящ за малки отоплителни инсталации или за наставяне да получаване на допълнителен брой кръгове. Има възможност да се постави в колекторна кутия или да се фиксира за стената посредством скоби за колектори.
Използването на разпределител в отоплителните инсталации осигурява висока ефективност и редица други ползи. Използването на разпределителни колектори дава възможност за самостоятелно спиране на някой от кръговете на отопление, лесна смяна / монтаж / демонтаж на радиатори и други елементи от системата. Спирането на неизползваните кръгове реализира икономии на гориво, повишава ефективността на отоплението поради директното захранване на всеки кръг и други.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: