Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Месингова компресионна връзка за медни тръби Ф15 ДВУСТРАННА - 6715152

Месингова компресионна връзка за медни тръби Ф15 ДВУСТРАННА - 6715152
Месингова компресионна връзка за медни тръби Ф15 ДВУСТРАННА - 6715152
5.19 лв.
  • Модел: Компресионна връзка, Ф15, двойна
  • Тегло: 0.05кг
  • SKU: 6715152
  • UPC: 6715152
Бърза поръчка

Месингова компресионна връзка за медни тръби Ф15 ДВУСТРАННА | Медни тръби

Двойната компресионна връзка Ф15 е предназначена за бързо и лесно свързване на медни тръби.

Месинговите компресионни връзки имат широко приложение в тръбни инсталации от различен тип - отоплителни, соларни, климатични системи, индустриални, газови и битови водопроводи. Възможностите за широко приложение и предимствата на компресионните фитинги ги правят предпочитан продукт и за инсталатори и за непрофесионалисти. Месинговите компресионни връзки предлагат изключително лесна и бърза работа при монтажа на медните тръби. За разлика от стандартните медни фитинги за запояване, тук е възможно пълното разглобяване на връзката и последващ монтаж. Прецизността на изработката и физико-химичните свойства на месинга гарантират дълъг живот и устойчивост на компресионната връзка. Не на последно място - при използване на компресионни връзки няма нужда от скъпо оборудване и консумативи за монтажа им.

Техническо описание на двойната компресионна връзка Ф15:

Двойната компресионната връзка Ф15 представлява масивен, изработен изцяло от месинг фитинг, който се състои от 3 части - тяло, пръстен и гайка. Предназначен е за съединяване на медни тръби с диаметър Ф15 една към друга. Прецизната изработка на фитинга предлага отлична компресия и прави връзката надеждна и сигурна. 
Двойната компресионна връзка Ф15 за медни тръби има следните приложения:
 - Битови и индустриални тръбни системи с вода или антифриз
 - Питейна вода
 - Отоплителни системи
 - Климатични системи
 - Соларни системи
 - Инсталации със сгъстен въздух
- Газ 

ДК Лукс предлага висококачествени компресионни фитинги, произведени в Италия на изгодни ниски цени!

Месингови компресионни фитинги > Медни тръби > Компресионна връзка, Ф15, двойна

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Медното коляно модел Ф15 е предназначено за запояване и свръзка на медни тръби и фитинги с различни размери.Медното коляно 5040 представ..
0.89 лв.
Купи
Медният тройник модел Ф22хФ15хФ22 е редуктивен меден фитинг за запояване и свръзка на медни тръби с различни размери.Медният редуктивен тройн..
3.09 лв.
Купи
Медната капа Ф22 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба..
2.69 лв.
Купи
Медната редукция модел Ф28хФ15 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа пред..
5.99 лв.
Купи
Медната редукция модел Ф54хФ22 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа пред..
26.99 лв.
Купи
Медното коляно модел Ф15 е предназначено за запояване и свръзка на медни тръби с различни размери.Медното коляно 5092 представлява ъглов..
0.94 лв.