Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ТРОЙНИК 2"Жх2"Жх2"Ж МЕСИНГ без покритие - 1304123

ТРОЙНИК 2"Жх2"Жх2"Ж МЕСИНГ без покритие (Тройник 2"F, чист месинг) на цени от 33.49 лв. само в dklux.com
ТРОЙНИК 2"Жх2"Жх2"Ж МЕСИНГ без покритие - 1304123
42.99 лв.
  • Модел: Тройник 2"F, чист месинг
  • Тегло: 0.48кг
  • SKU: 1304123
  • UPC: 1304123
Бърза поръчка

ТРОЙНИК 2"Жх2"Жх2"Ж МЕСИНГ без покритие | Фитинги за ВИК и отопление

Месинговият тройник 2"Ж х 2"Ж х 2" представлява тристранен фитинг с вътрешни резби под формата на буквата Т от чист месинг.

Месинговия трипътник (тройник 2") е част от серията масивни фитинги изработени от месинг без покритие. Тройника и останалите продукти имат характерен жълт цвят, който има чистия месинг. Тези фитинги се употребяват широко в различни сфери - за газови и технологични инсталации, но също така са подходящи и за ВиК и отоплителни системи. Фитингите от месинг без покритие се произвеждат в Италия, а това е гаранция за високо качество, надеждност и дълъг експлоатационен срок. Продуктите от тази серия, сред които е и тройника 2" се изработват от висококачествен месинг, отлят и обработен от съвременни машини, по най-високи технологични стандарти. Месинговите фитинги и тройника 2" са основни компоненти и имат и се влагат в различни технологични системи в индустрията, Вик и отоплителни инсталации. 

Описание на месинговият тройник без покритие 2":

Месинговия трипътник представлява тристранна свръзка с вътрешни резби с Т-образна форма. Предназначението на тройника е да направи тройна свръзка под ъгъл 90° между фитинги и тръби. Най-често се използва за направата на разклонения и допълнителни изводи на тръбната система. Присъединителния размер е 2"Ж и на трите извода на тройника от месинг без покритие. Той представлява отливка от месинг, която се стругова и обработва до получаване на крайния продукт. Месинговият тройник с жълт цвят е масивен и надежден фитинг с прецизни и точни резби. Фитингите с 2" размери са стандартни и масово използвани както във водопроводни, така и в отоплителни инсталации. Тройника 2" се използва в изграждането на инсталациите и е най-големият размер от цялата гама месингови тройници, които може да откриете в онлайн магазина на ДК Лукс.
Разгледайте и другите месингови фитинги от тази серия, както и другите предложения на ДК Лукс от фитингите за ВиК и отоплителни системи.

Месингови фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Тройник 2"F, чист месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Месинговият ВРН 1"х1/2" представлява редуктивен месингов фитинг с 1" мъжка и 1/2" женска резба. ВРН 1"х1/2"&n..
3.39 лв.
Купи
Месинговият ВРН 2"х1" представлява редуктивен месингов фитинг с 2" мъжка и 1" женска резба. ВРН 2"х1" е ..
21.49 лв.
Купи
Месинговият нипел 2"М х 2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 2"&..
16.49 лв.
Купи
Месинговото коляно МЖ 2" има една външна и една вътрешна резба и е изработено от чист месиннг без покритие върху него.Кол..
38.99 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/8"М х 1/8"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/8" с жъ..
1.24 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/4"М х 1/4"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/4" с жъ..
1.24 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/8"М х 3/8"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 3/8" с жъ..
1.19 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/2&..
1.59 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/4"М х 3/4"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 3/4&..
2.39 лв.
Купи
Месинговият нипел 1"М х 1"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1"&..
4.19 лв.
Купи