Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Неръждаем ТРОЙНИК 1/2" - 140648

Неръждаем ТРОЙНИК 1/2"
Неръждаем ТРОЙНИК 1/2" - 140648
3.99 лв.
  • Модел: Тройник 1/2"Жx1/2"Жх1/2"Ж, неръжаема стомана
  • Тегло: 0.02кг
  • SKU: 140648
  • UPC: 140648
Бърза поръчка

Неръждаем ТРОЙНИК 1/2" | Фитинги за ВИК и отопление

Тройника 1/2" представлява масивен резбови фитинг от неръждаема стомана - висококачествен продукт с много приложения.

Неръждаемата стомана притежава редица свойства и характеристики, които я правят особено ценен и в много случаи незаменим материал. В пълна сила това важи и за резбовите фитинги изработени от неръждаема стомана. Те имат широко приложение - от ВиК  и отоплителни системи до специализирани промишлени инсталации,в хранително-вкусовата промишленост и т.н. Благодарение на свойствата и предимствата на неръждаемата стомана като материал, неръждаемите фитинги са притежават изключителна якост и здравина, устойчивост на корозия и ниска химическа реактивнсот. Неръждаемите фитинги се влагат в изграждането на водопроводни инсталации и отоплителни системи, но също така и в специфични произвдоствени дейности, хранително-вкусовата промишленост, соларни и климатични системи. Тройника 1/2" изработен от неръждаема стомана е масивен и дебелостенен фитинг. Неръждаемия тройник 1/2" има прецизна изработка с дълга, перфектно прорязана резба. Дължината на резбата на неръждаемия тройник 1/2" гарантира качественото свързване между фитингите и другите компоненти на системата, като на практика елиминира риска от появата на течове и сълзене. Фитингите от неръждаема стомана, сред които е неръждаемия тройник са изключително надеждни и сигурни.

Техническо описание на неръждаемия тройник 1/2": 

материал: неръждаема стомана
присъединителен размер: 1/2"
резба: 1/2"Жх1/2"Жx1/2"Ж
дължина: 40мм
дължина на резбата: 17мм

Неръждаеми фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Тройник 1/2"Жx1/2"Жх1/2"Ж, неръжаема стомана

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Нипела 1/2" е изработен от неръждаема стомана и представлява масивен и надежден фитинг с приложение в различни инсталации.Фитингите от неръждаема ..
2.99 лв.
Купи
Коляно-нипел 1/2" е масивен и надежден фитинг, изработен от неръждаема стомана с широко приложение в различни инсталации.Резбовите компоненти..
3.99 лв.
Купи
Удължението 1/2" с дължина 10мм е масивен и надежден фитинг с приложение в различни инсталации.Удължителите от неръждаема стомана имат редица пред..
3.49 лв.
Купи
Коляното 1/2" е масивен и надежден фитинг, изработен от неръждаема стомана с широко приложение в различни инсталации.Резбовите компоненти изработе..
3.49 лв.
Купи
Муфата1/2" е фитинг от неръждаема стомана - надежден и качествен продукт с широко приложение.Фитингите от неръждаема стомана имат широко прил..
2.99 лв.
Купи
Нипела 3/4" е изработен от неръждаема стомана и представлява масивен и надежден фитинг с приложение в различни инсталации.Фитингите от неръждаема ..
4.49 лв.
Купи