Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Неръждаем гъвкав димоотвод Ф100, гофриран -

Неръждаем гъвкав димоотвод Ф100, гофриран
Ново
Неръждаем гъвкав димоотвод Ф100, гофриран -
27.99 лв.
  • Марка: Thermolux
  • Модел: Гофриран димоотвод Ф100, гъвкав, INOX
  • Тегло: 0.60кг
  • SKU: 4207100
  • UPC: 4207100
  • JAN: 4207100
  • ISBN: 2311-3279-13357
  • MPN: MPN23114013357
Бърза поръчка
Продуктът има минимално количество 2

Неръждаем гъвкав димоотвод Ф100, гофриран | Котли и печки на дърва


Техническо описание на неръждаемия гофриран димоотвод Ф100:

 - материал: неръждаема стомана
 - външен диаметър: 100мм
 - дължина: 2,3,4,10м
 - дебелина на стоманения лист: 0.1мм
 - работна температура: 800ºC, без директен пламък в димоотводната тръба

Приложение на неръждаемите гъвкави димоотводи:

Неръждаемите гофрирани димоотводи са подходящи за отоплителни уреди изгарящи основно твърдо гориво - такъв тип са камини и печки на дърва, камери за вгражда0не, пелетни камини и котли на биомаса, готварски печки, котли на дърва и въглища, някои нафтови и газови котли. В зависимост от типа на отоплителния уред и неговата мощност е необходим различен диаметър неръждаем гофриран димоотвод. Гъвкавите димоотводни тръби имат приложение и във вентилационни инсталации, аспирация и други.

Продуктът, който ви представяме има универсално приложение в областта на отоплението - гъвкава коминна тръба Ф100 от неръждаема стомана, гофрирана. Това е надеждно и практично решение за отвеждане на дима от котли и камини, гарантиращо ефективната работа на всякакъв вид отопление.

В България много къщи и ваканционни жилища се отопляват с котли и камини, използващи различни видове твърди горива, включително: дърва, пелети, биомаса и все още въглища. Луксозните и декоративни камини също имат необходимост от димоотвеждащи елементи. При процеси, свързани с горене, има задължителна необходимост от отвеждане на отработените газове от жилищните помещения. Тук именно намира приложение неръждаемия гофриран димоотвод. Гъвкавата димоотводна тръба е оптималното решение - изработен от неръждаема стомана, надежден и сигурен продукт с дълъг срок на употреба. Гофрираната тръба е изработена от неръждаем стоманен лист, като продукта се отличава със своята гъвкавост и устойчивост на екстремни температури на изгорелите газове. Основната му функция е да извежда дима от горенето към комина.

В повечето случаи неръждаемия гофриран димоотвод извежда изгорелите газове от камина или котел към комина, в някои ситуации самият гофриран димоотвод от неръждаема стомана действа като комин, отвеждайки дима направо в атмосферата. Конструкцията на гофрирания димоотвод от неръждаема стомана се основава на нагънат и оплетен в тръба неръждаем стоманен лист, който се превръща в коминна тръба с желаните размери с помощта на високотехнологична и  съвременна машина.

Едно от основните предимства на гъвкавия комин от неръждаема стомана е удобството за работа и изключително лесен монтаж. Въпреки своята лекота и гъвкавост димоотводът е изключително здрав и стабилен – издържа както на механични натоварвания, така и на топлината, генерирана в процеса на горене. Тази тръба се отличава с многостранната си функционалност в сравнение с твърдите коминни тела, които обикновено са свързани и зависими едно с друго.

В крайна сметка, за всички, които са избрали метода на отопление с използването на котли и камини в домовете си, нашето предложение за гъвкав димоотвод Ф100 от неръждаема стомана е оптималното решение между функционалност, надеждност и ниска цена. Той не само е икономичен, но неговото качество и издръжливост го правят безспорен избор за всеки потребител.

Гъвкавата димоотводна тръба Ф100 се предлага от ДК Лукс в различни дължини. Разполагаме на склад с дължини от 2, 3, 4 и 10 метра. Възможна е изработката на неръждаеми гофрирани димоотводи Ф100 с размери по заявка и рула с дължина до 30 метра. Цената на гъвкавия неръждаем димоотвод е за 1 линеен метър, като минималната дължина, която може да бъде заявена е 2 метра.

Неръждаеми комини > Котли и печки на дърва > Гофриран димоотвод Ф100, гъвкав, INOX

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Пелетна камина от сух тип. Красив дизайн, удобство и функционалност съчетани в едно интересно предложение от италиански производител с традиции в обла..
1,920.00 лв.
Купи
Неръждаем гъвкав димоотвод Ф80, гофриран
Ново
Техническо описание на неръждаемия гофриран димоотвод Ф80: - материал: неръждаема стомана - външен диаметър: 80мм - дължина: 2,3,4,10м&..
23.99 лв.
Купи
Неръждаем гъвкав димоотвод Ф63, гофриран
Ново
Техническо описание на неръждаемия гофриран димоотвод Ф63: - материал: неръждаема стомана - външен диаметър: 63мм - дължина: 2,3,4,10м&..
24.99 лв.
Купи
Неръждаем гъвкав димоотвод Ф50, гофриран
Ново
Техническо описание на неръждаемия гофриран димоотвод Ф50: - материал: неръждаема стомана - външен диаметър: 50мм - дължина: 2,3,4,10м&..
24.99 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 25см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елем..
16.99 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 50см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елем..
20.99 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 100см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен еле..
33.99 лв.
Купи
Неръждаемото коляно Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемото коляно Ф80 е п..
29.99 лв.
Купи
Неръждаемото коляно-дъга 45º Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемата дъга ..
19.99 лв.
Купи
Неръждаемия тройник Ф80 е коминен елемент за пелетни камини с безкомпромисно качество. Неръждаемия тройник Ф80 се произвежда от висококачествена..
43.99 лв.
Купи