Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Неръждаема скоба за комин Ф80 INOX - 4411008

Неръждаема скоба за комин Ф80 INOX (Присъединителна скоба, Ф80 INOX) на цени от 8.59 лв. само в dklux.com
Неръждаема скоба за комин Ф80 INOX - 4411008
14.99 лв.
  • Модел: Присъединителна скоба, Ф80 INOX
  • Тегло: 0.10кг
  • SKU: 4411008
  • UPC: 4411008
Бърза поръчка

Неръждаема скоба за комин Ф80 INOX | Пелетни камини

Неръждаемата скоба Ф80 е важен елемент в изграждането на коминните системи за пелетни камини и котли.

Присъединителната скоба Ф80 е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Скобата за комини Ф80 важен компонент в изграждането на коминните системи на различни пелетни съоръжения - камини и котли, както и за газови инсталации. Високото качество на материала от който са изработени неръждаемите скоби Ф80 и коминните елементи, както и технологията на производство са жизнено важни за ефективната и безпроблемна работа на пелетните камини и котли, както и за дългия живот на самия комин INOX. Много често се случва комини INOX от тънка или некачествена неръждаема стомана да корозират, прогарят и изпускат дим, което води след себе си и други нежелани ефекти и проблеми.
ДК Лукс предлага една коминна система от най-високо качество, с елементи изработени по най-високи стандарти за качество и иновативни технологии. Присъединителните скоби Ф80 и останалите елементи от тази серия са произведени от неръждаема стомана AISI 304 BA. Tехнологията на производство отговаря на всички евопейски норми и регулации. 

Описание и характеристики на скобата за комини Ф80 за пелетни камини INOX:

Скобата за коминни елементи има диаметър Ф80 - този размер комини е подходящ най-вече за пелетни камини и котли. Неръждаемата скоба Ф80 има ролята да фиксира здраво и стабилно отделните коминни елементи. Основното и приложение е в изграждането на по-дълги или сложни инсталации, където пристяга здраво връзките и не позволява деформирането или нарушаването на цялостта на комина. Използването на неръждаеми скоби Ф80 не е задължително условие при късите комини - самите елементи влизат плътно един в друг и са достатъчно стабилни. Използването на неръждаеми елементи Ф80 от този тип се препоръчва за изграждането на комини в закрити помещения. Най-честото приложение на неръждаемия комин Ф80 е за изграждането на връзката от пелетната камина до основния димоотвеждащ елемент на сградата. За външно приложение ДК Лукс препоръчва използването на изолирани комини INOX - тела и елементи, за които може да попитате нашите консултанти.

Дизайнерски камини > Пелетни камини > Присъединителна скоба, Ф80 INOX

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Пластмасовия сифон за мивка е продукт с високо качество и изгодна цена. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса..
5.49 лв.
Купи
Шестограмите са практични ръчни инструменти в комплект с удобна за захващане дръжка Шестограмите са специализиран инструмент, с приложение ..
5.99 лв.
Купи
Макетен нож 9мм с 2 резерви..
2.32 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 50см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елем..
20.99 лв.
Купи
Неръждаемото коляно Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемото коляно Ф80 е п..
29.99 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 25см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елем..
16.99 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 50см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елем..
20.99 лв.
Купи
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 100см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен еле..
33.99 лв.
Купи
Неръждаемото коляно Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемото коляно Ф80 е п..
29.99 лв.
Купи
Неръждаемото коляно-дъга 45º Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемата дъга ..
19.99 лв.
Купи
Неръждаемия тройник Ф80 е коминен елемент за пелетни камини с безкомпромисно качество. Неръждаемия тройник Ф80 се произвежда от висококачествена..
43.99 лв.
Купи