Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ОБИКНОВЕН радиаторен вентил 1/2"M ПОЛИРАН ХРОМ - 250TA015

Радиаторен кран - ЪГЛОВ 1/2" THEMOLIFE (Ъглов радиаторен вентил 1/2") на цени от 12.49 лв. само в dklux.com
ОБИКНОВЕН радиаторен вентил 1/2"M ПОЛИРАН ХРОМ - 250TA015
13.99 лв.
  • Модел: Хромиран радиаторен вентил 1/2"М
  • Тегло: 0.20кг
  • SKU: 250TA015
  • UPC: 250TA015
Бърза поръчка

ОБИКНОВЕН радиаторен вентил 1/2"M ПОЛИРАН ХРОМ | Отопление

Техническо описание на радиаторния вентил 1/2"М ПОЛИРАН ХРОМ

Материал: месинг, ABS ръкохватка
Покритие: ПОЛИРАН ХРОМ
Тип: ъглов
Механизъм: спирателен
Уплътнение: каучук
Присъединителен размер: 1/2"Мх1/2"М холендрова връзка

Ъгловият радиаторен вентил THERMOLIFE е радиаторен кран с отлично качество и изгодна цена.

Радиаторния вентил THERMOLIFE представлява обикновен радиаторен кран (спирателен радиаторен вентил) от ъглов тип. За разлика от стандартните радиаторни вентили, този модел се отличава с висококачествено покритие от полиран хром, което създава една по-луксозна визия на продукта. Радиаторния вентил с покритие от полиран хром предлага стилна визия и прави перфектно съчетание с различни отоплителни тела - както класическите алуминиеви и стоманени радиатори, така и с по-дизайнерски решение с нестандартна визия, в черно, хром и други. Освен стилната визия на хромирания радиаторен кран, неговото перфектно качество е другата му отличителна характеристика - радиаторните вентили Thermolife имат италиански произход, което гарантира надеждност и високо качество.  Хромирания радиаторен кран 1/2" представлява спирателен вентил с ръкохватка и месингово тяло, който се свързва с радиатора. Монтажа към отоплителното тяло става посредством холендрова връзкаХромираните радиаторни вентили с марка Thermolife се отличават с изключително високо качество и прецизност в най-малкия детайл, което е гарантирано от високите стандарти на производителя. Спирателния механизъм е надежден, холендровата връзка е добре уплътнена и удобна за монтаж. Този модел радиаторни вентили е ъглов тип с ръкохватка, която регулира спирането и пускането на вода в радиатора.

Приложение на хромирания радиаторен вентил Thermolife 1/2"

Основното му предназначение е за свързване на радиатора с отоплителната система, като радиаторния вентил се поставя на входящата вода към радиатора или отоплителното тяло. На входящата вода предимно се поставя обикновен кран (с ръкохватка), а на изхода от радиатора - секретен кран. Може да се използва както при стоманени панелни радиатори, така и при алуминиеви радиатори. Хромирания радиаторен вентил може да се използва и за монтаж на лири за баня, конвектори и др..
Предложения модел е ъглов кран за радиатор, който се свързва към отоплителната система посредством мъжка резба 1/2'' или с адаптор Ф16 също в цвят полиран хром

Радиаторни кранове > Отопление > Хромиран радиаторен вентил 1/2"М

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Адаптора за многослойна тръба с ХРОМИРАНА гайка е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиева вло..
4.59 лв.
Купи
Алуминиеви лири Thermolux се предлагат със следните характеристики:МоделШирочинаВисочинаМеждуосиеОтоплителна МощностВодосъдържаниеТеглоАлуминиева..
157.99 лв.
Купи
Сушилника за лира е подходящ за алуминиеви и стоманени радиатори за баня.Сушилника е предназначен за монтиране към лира за бан..
11.99 лв.
Купи
Техническо описание на радиаторния вентил 1/2"М ПОЛИРАН ХРОММатериал: месинг Покритие: ПОЛИРАН ХРОМ Тип: ъглов Механизъм: спирателен, секретен ..
12.49 лв.
Купи
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE БЯЛ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отопление..
27.99 лв.
Купи
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствиет