Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Овална кухненска мивка 50/78см с отцедник, сифон Ф90

Цена 175.99 лв. за Овална кухненска мивка 50/78см с отцедник, сифон Ф90 - Кухненска мивка, 200, овална, сифон Ф90, отцедник (200 от КИМИ) в раздел Кухня
Харесан от: 766 Марка: КИМИ
Модел: Кухненска мивка, 200, овална, сифон Ф90, отцедник
SKU: 200
Тегло (кг): 19кг
Размери: 50 x 78 x 20 см
Наличност: Наличен
175.99 лв.

Избери опция


* Цвят на Мивка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Овална кухненска мивка 50/78см с отцедник, сифон Ф90 - 200

Овалната мивка модел 200 представлява кухненска мивка с отцедник, която се монтира върху плот или шкаф.

Мивката е съществен елемент от кухненското обзавеждане, която освен функционална и удобна, трябва да бъде красива декорация към плота и шкафовете. Към избора на кухненска мивка е дорбре да подходим внимателно и отговорно - тя е не по-малко важна от кухненските уреди, плота или шкафовете. ДК Лукс предлага мивката модел 200, произведена от полимермрамор или граниксит - композитни материали с идентичен състам - смес на мраморно брашно със полиестерна смола, калциев карбонат и други добавки, които се свързват здраво и имат ценни технически качества. Разликата между двата материала е в покритието - при полимермрамора се използва санитарен гел за образуването на антибактериално, гланцирано покритие, което е устойчиво на агресивни химикали и препарати и не абсорбира мазнини, мръсотия и цветове дори при дълготрайна и честа употреба. При граниксита в защитното покритие имаме добавени допълнителни компоненти, които му придават по-голяма якост и здравина, същевременно се получават по-ефектни цветови съчетания.  Мивките от полимермрамор и граниксит са предпочитани пред иноксовите мивки, поради уникалните си технически качества:

 • Оригинален и функционален дизайн – технологията на производството позволява да се създават различни цветове и форми, които се вписват при различни интериори. Мивките от полимермрамор и граниксит лесно се съчетават при различните цветове и различните стилове на обзавеждането.
 • Не абсорбират влага, мазнини, мръсотия и миризми. Мивките от полимермрамор и граниксит, поради свързващите композитни материали,  срокът им на експлоатация се удължава допълнително, също така запазва първоначалната им форма и цвят.
 • Дългосрочна якост и висока износоустойчивост на различни драскотини и наранявания, дори и при дълга употреба и след използването на съвременни материали и препарати при почистването и измиването на съдовете. Специалният състав на кухненската мивка за вграждане 200 премахва проблема с порьозността и крехкостта, присъщи на естественния камък.
 • Безшумност. При миене на съдовете, мивките от полимермрамор и граниксит излъчват минимален шум, което е важен фактор при избора на кухненска мивка за ежедневна употреба.
 • Висока степен на електроизолация. Едно от най-полезните свойства на мивките от полимермрамор и граниксит е обезпечаването на сигурността в местата с висока влажност и струпването на домакински електроуреди.
 • Лесни за монтаж. Теглото на кухненските мивки от полимермрамор и граниксит значително по-малко от теглото на мивките от естествен камък.
 • Оптимална цена. Въпреки всички тези предимства на мивките изградени от полимермрамор и граниксит, цената им е значително по-ниска от цените на подобни мивки произведени от други материали, като същевременно запазват високото качество.

Описание на овалната мивка с отцедник за вграждане модел 200:

Този модел овална мивка има кръгло корито за измиване на съдове и широк отцедник за измитите съдове. Мивката с отцедник е предназначена за монтаж върху плот. Габаритните размери на мивката са 50/78см, а коритото има диаметър 47см. Дълбочината на мивката за вграждане е 21см. Това дава възможност за комфортна работа дори да се налага да измивате големи съдове. Овалната мивка се предлага с голям сифон - Ф90, който позволява по-добро оттичане на водата, а неговата цедка събира едрите отпадъци преди да попаднат в канала и да запушат мивкатаКухненската мивка за вграждане има меки овални форми и се предлага в широка палитра от цветове. От избрания цвят зависи и материала - полимермрамор или граниксит. Мивката се вгражда върху плота на кухнята, като монтажа и е бърз и лесен. По долу ще има кратка техническа спецификация, а в снимките ще намерите и чертеж на овалната мивка модел 200:

 • Цвят: Моля изберете от възможните варианти
 • Материал: Полимермрамор / Граниксит
 • Мивката се доставя със сифон Ø90 мм
 • Начин на монтаж: Мивка за вграждане върху плот
 • Габаритни размери: 50/78 см
 • Размери на коритото: Ø 47 см
 • Дълбочина на коритото: 18 см
 • Тегло без опаковката: 19 кг
 • За шкаф: 60 см

Инструкции за монтаж на кухненската мивка за вграждане модел 200:

За да монтирате овалната мивка, трябва да се придържате към следните инструкции:
 1. Необходимо е да измерите най-външните размери на Вашата мивка (50 х 78 см).
 2. Обръщате мивката върху плота и очертавате контур по нейната форма.
 3. Мивката се маха и се очертава втори контур от вътрешната страна, който трябва да бъде 1 см по на вътре.  
 4. Изрежете, използвайки подходящи инструменти (зеге), повърхноста на плота по вътрешния размер, след това поставете мивката и я залепете със санитарен силикон, като я притиснете.
 5. Три часа по-късно, вашата нова кухненска мивка е готова за употреба.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: