Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Плосък разширителен съд 12л. КРЪГЪЛ - C201223100000000

Плосък разширителен съд 12л. КРЪГЪЛ
Ново
Плосък разширителен съд 12л. КРЪГЪЛ - C201223100000000
78.99 лв.
 • Модел: Мембранен разширител, кръгъл 12л. FLATVAREM
 • Тегло: 2.80кг
 • SKU: C201223100000000
 • UPC: C20122310000
 • JAN: C201223100000
Бърза поръчка

Плосък разширителен съд 12л. КРЪГЪЛ | Отопление

Иновативно и практично решение за всяка отоплителна система: Плосък Разширителен Съд 12л. КРЪГЪЛ от VAREM

Застраховайте Вашата отоплителна система с качество и надеждност. Изключителният Плосък Разширителен Съд 12л. КРЪГЪЛ от VAREM предоставя оптимално решение за поддържането на правилното налягане и защита на Вашата инсталация. С изчистен и стилен дизайн, той е перфектен за съвременния дом и техническите нужди на всеки майстор.

Пет Причини да Изберете Плоския Разширителен Съд от VAREM

 1. Надеждно Италианско Качество: VAREM е световно признат за своето качество. Продуктите са изработени със специално внимание към детайлите и устойчивостта;
 2. Адаптивност: Този съд е създаден да се интегрира лесно с различните системи и конфигурации във Вашия дом;
 3. Енергийна Ефективност: Осигурява експлоатационна икономия и предотвратява нежелани колебания на налягането;
 4. Минималистичен Дизайн: Плоският и компактен профил позволява монтаж на места с ограничено пространство, без да нарушава интериора на помещението;
 5. Лесен и Безопасен Монтаж: Изисква стандартни инструменти за инсталация и е предназначен да предлага максимална безопасност.

Технически Характеристики

Съобразен с най-високите стандарти, плоският разширителен съд 12л. КРЪГЪЛ предлага стабилни характеристики за дългосрочна работа:

 • Обем: Общ обем от 12 литра и ефективен обем от 6 литра;
 • Напомпване: Предварително напомпване на мембраната до 1 bar за оптимизация на работните параметри;
 • Размери: Идеалният диаметър Ø 325 mm и височина 160 mm осигуряват лесна и удобна инсталация;
 • Присъединителен размер: Стандартизиран 3/4" мъжка резба за удобство и сигурност;

Често Задавани Въпроси и Отговори

 1. Подходящ ли е този разширителен съд за всички типове отоплителни системи? Да, съдът е съвместим с разнообразие от системи и котли, като осигурява универсална съвместимост.
 2. Как се проверява и регулира фабричното налягане? Налягането е посочено на устройството и може да бъде регулирано с помощта на стандартен насос за велосипеди или специализиран инструмент.
 3. Трябва ли монтажът да се извършва само от професионалист? За най-добри резултати, препоръчва се монтажът да се осъществи от лицензиран специалист.
 4. Какви са предимствата на плоския дизайн спрямо традиционните кръгли съдове? Плоският дизайн значително спестява пространство и се вписва по-добре в модерните интериорни решения.
 5. Как се гарантира качеството на този продукт? Качеството е гарантирано от световноизвестния производител VAREM, чиито продукти са подложени на строги тестове и контроли.

Плоският разширителен съд 12л. КРЪГЪЛ от VAREM е инвестиция, която обещава дългосрочна работа, надеждност и прецизност. С този продукт, Вие правите оптимален избор за своята отоплителна система, гарантиращ устойчивост и стабилност във времето.

Защо да изберете VAREM за вашия разширителен съд?

FLATVAREM предоставя увереност и защита във всяка обстановка, независимо дали става дума за отоплителна или климатична система. С точността на италианското производство и инженерните умения на VAREM, този плосък разширителен съд е елегантен и функционален акцент, който пасва идеално на всеки дом и професионално застроителство.

Разширителни съдове > Отопление > Мембранен разширител, кръгъл 12л. FLATVAREM

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.