Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ППР ПРЕХОД Ф20х1/2"Ж с планки за гипскартон - 7096012

ППР ПРЕХОД Ф20х1/2"Ж с планки за гипскартон
ППР ПРЕХОД Ф20х1/2"Ж с планки за гипскартон - 7096012
11.89 лв.
  • Модел: ППР преход Ф20х1/2"Ж с планки за гипскартон
  • Тегло: 0.05кг
  • SKU: 7096012
  • UPC: 7096012

Възможни варианти

Бърза поръчка

ППР ПРЕХОД Ф20х1/2"Ж с планки за гипскартон | Водоснабдяване

ППР прехода Ф20х1/2" представлява стандартен женски преход с планки за захващане към гипсокартонени плоскости.

ППР преходите с женска резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между полипропилен и метални резбови фитинги. ППР прехода за гипсокартон представлява стандартен прав преход между тръба Ф20 и резбови фитинг 1/2", като разликата идва от планките, чрез които е предназначен за захващане към гипсокартонови плоскости. ППР прехода е с вътрешна резба 1/2". Използва се в различни водоснабдителни и отоплителни системи, изградени с ППР тръби и фитинги. ППР прехода за гипсокартон е надежден фитинг с прецизна месингова резба, който се захваща здраво и стабилно върху плоскостта. ДК Лукс предлага различните ППР преходи с женска резба на изгодни цени, без да прави компромис в качеството на фитингите.

Приложение на полипропиленовите фитинги и ППР прехода за гипсокартон:

Полипропиленовите фитинги и тръби имат най-широко приложение при изграждането на битови ВиК инсталации и сградно строителство. Ниската стойност и отличните технически характеристики на полипропилена са сред най-важните предимства на този материал. Фитингите и в частност ППР прехода за гипсокартон имат изключително ниска себестойност, висока хигиеничност и здравина. Метода на заваряване и качествените месингови резби правят изключително надеждна една такава система изградена от полипропиленови тръби и ППР фитинги Тези компоненти се използват още и в отоплителни системи, технологични инсталации и други.

ППР Тръби и Фитинги > Водоснабдяване > ППР преход Ф20х1/2"Ж с планки за гипскартон

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
ППР КОЛЯНО 90°
Най-продаван
ППР коляното за лепене се предлага от ДК Лукс в различни размери от Ф20 до Ф90 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка г..
0.22 лв.
ППР коляното МЖ 90° за лепене се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широк..
0.45 лв.
Купи
ППР дъгата 45° за лепене е широко използван фитинг, който ДК Лукс предлага в размери от Ф20 до Ф63 ППР колената 45° или по често наричани ППР дъ..
0.24 лв.
ППР дъгата МЖ 45° е предназначено за лепене и се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните ..
0.47 лв.
ППР МУФА
Най-продаван
ППР муфата за лепене е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90 ППР муфите са широко използва..
0.19 лв.
ППР редуктивната муфа е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да редуцира диаметъра на тръбите.ППР редукцията представлява редуктивен фитинг..
0.27 лв.
Купи