Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

ППР КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ НА СМЕСИТЕЛ

Цена 4.19 лв. за ППР КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ НА СМЕСИТЕЛ - ППР УКБ Ф20х1/2" (8212012 от ) в раздел ППР Тръби и Фигинти
Харесан от: 1059 Модел: ППР УКБ Ф20х1/2"
SKU: 8212012
Наличност: Наличен
4.19 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

ППР КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ НА СМЕСИТЕЛ - 8212012

ППР комплекта за смесител изключително полезен и удобен фитинг, който позволява лесния и бързо монтаж на стенна смесителна батерия

Може би всеки един човек, който му се е налагало да ремонтира старо жилище се е сблъсквал с проблема за трудния демонтаж на стария смесител и почти невъзможната мисия да се постави нов на негово място на същите стари и криви метални тръби. Почти винаги се получава разминаване между изводите от стената и тези на смесителя. С навлизането на полипропилена като материал за изграждане на ВиК инсталациите, този проблем се решава благодарение на този продукт - Универсалния Комплект за Батерия (ППР УКБ).
ППР комплекта за смесител или наричан още стойка за смесител представлява комплект от два специфични фитинга с извод - месингова женска резба 1/2". Двата компонента се свързват помежду си по определен начин, който позволява двете месингови резби да застанат е една плоскост и на точно определено разстояние една от друга (15см) с цел лесния и безпроблемен монтаж на смесителна батерия. Стандарта на присъединяване на смесителните батерии е 15см междуосово разстояние, точно каквото имаме и при ППР комплекта за смесител или ППР УКБ (универсален комплект за батерия). Те са предназначени конктретно за свързването на смесители към водопроводната мрежа. Освен, че комлекта се разполага по начин, който позволява свързването на стенния смесител, ППР УКБ има и планки, с които се захваща към стената. ППР стойката за смесител дава изключителното удобство при изграждането на ВиК инсталациите да се направи абсолютно точно и на място извода на смесителя - било то в банята или кухнята.

Описание на ППР УКБ:

Универсалния комплект за батерия се състои от две еднакви по диаметър и дължина тръби, предназначени за свързване чрез метода на заварка (лепене) към ППР тръбите на водопроводната инсталация. Двата компонента имат и извод с месингова вътрешна резба и фиксатори. Фиксаторите позволяват свързването на двете части по точно определен начин, който фиксира изводите на ППР стойката за смесител. При стандартен монтаж, след свързването на ппр тръбите за топла и студена вода, на ППР комплекта за смесител остават още два извода, които трябва да бъдат затворени. С цел универсален и лесен монтаж на тръбите на ППР УКБ-то са предвидени по 2 извода от двата края, след което излишните се затапват с ППР тапа за лепене.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: