Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Контактен термостат с пружина Cewal 30 - 90ºC

Цена 19.99 лв. за Контактен термостат с пружина Cewal 30 - 90ºC - Контактен термостат с пружина 30-90ºC (5402001 от ) в раздел Контролни уреди
Харесан от: 583 Модел: Контактен термостат с пружина 30-90ºC
SKU: 5402001
Тегло (кг): 0кг
Наличност: Наличен
19.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Контактен термостат с пружина Cewal 30 - 90ºC - 5402001

Контактния термостат Cewal представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.

Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инсталации. В една отоплителна система с термостат се регулират циркулационната помпа, пелетна горелка или нагревател в котела, термостат регулира вентилатора на котела или камината. По-съвършените термостати се използват и за контролиране и на цялостия процес на отопление.

Контактния термостат е предназначен да включва и изключва уредите при зададените граници на температурата. Отчитането и става чрез директен контакт с металната пластина на термостата. Контакта на термостата с повърхността се осъществява и е стабилен благодарение на пружина, която пристяга уреда - в най-честия случай контактния термост се крикрепя към тръба от отоплителната инсталация. Контактния термостат е отговорен уред, от който зависи правилната и безаварийна работа на отоплителната система - ето защо качеството и надеждната работа на термостатите за тръба е приоритет - ДК Лукс предлага няколко модела електрически термостати на качествени италиански производители, като контактния термостат с марката Cewal е сред най-продаваните модели. Този контактен термостат има универсално приложение за различни електрически уреди, които работят в отоплителната система - това са циркулационни помпи, магнет вентили, горелки и вентилатори (в някои модели котли и камини), нагреватели, ел. задвижки, различни сигнализиращи устройства и други. 

Техническо описание и характеристики на контактния термостат Cewal 30 - 90ºC

Термостата е разположен в пластмасов корпус, устойчив на висока температура. Това е електрически термостат, който включва и изключва на базата на течен разширител. Контактната повърхност представлява метална пластина, която се притиска към тръбата или друга повърхност посредством пружина.

Тип: Контактен термостат с пружина
Температурен обхват: 30 - 90ºC
Начин на настройка: механичен, посредством завъртане на копче
Максимална температура на околната среда: 80ºC
Максимална температура на контактната повъхност: 125ºC
ΔT  +4°C ±2°C
16А, 250V

 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: