Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Дигитален стаен термостат THERMOLUX, безжичен - 5401020

Дигитален стаен термостат THERMOLUX, безжичен (Дигитален стаен термостат, WIFI, LCD дисплей, програмируем) на цени от 109.99 лв. само в dklux.com
Дигитален стаен термостат THERMOLUX, безжичен - 5401020
129.99 лв.
  • Марка: Thermolux
  • Модел: Дигитален стаен термостат, WIFI, LCD дисплей, програмируем
  • Тегло: 0.30кг
  • SKU: 5401020
  • UPC: 5401020
Бърза поръчка

Дигитален стаен термостат THERMOLUX, безжичен | Контрол на отоплението

Дигиталния стаен термостат THERMOLUX е високотехнологичен продукт за контрол отоплителната/климатичната система според температурата в помещението.

С използването на различни термостати, наричани още терморегулатори или термоконтролери се постига различна степен на автоматизация на отоплението/климатизацията в помещенето или на цялата система. С използването на термостати, особено на по-съвременните модели освен автоматизация на процеса, се постига и прецизен контрол на температурата и икономия на енергия и средства.
Стайния термостат THERMOLUX предоставя разширени възможности за контрол на температурата в дадено помещение. Освен прецизна регулация на температурата, дигиталния стаен термостат дава възможност за програмиране на отоплителния процес по дни и часове. Тези функции съществено оптимизират консумацията на енергия и повишават комфорта на живот. За отчитането на температурата и регулацията дигиталните стайни термостати използват различни полупроводникови устройства, като съпротивителните термометри. Програмируемият стаен термостат THERMOLUX е прецизен уред за терморегулация, който може да ви спести до 30% от консумираната енергия за отопление или охлаждане. Програмируемия стаен термостат е съвременно технологично решение, базирано на новите технологии, което гарантира енергийна ефективност и максимален комфорт, висока степен на автоматизация и минимална ангажираност на потребителя.

Описание на безжичния стаен термостат THERMOLUX:

Този модел представлява дигитален стаен термостат, който се състои от две части - контролер с LCD дисплей и приемник. Връзката между двата компонента е безжична. Приемника програмируемия стаен термостат получава данните от контролера и подава сигнал към контролирания уред. Контролера на безжичния стаен термостат има изчистен дизайн и голям LCD дисплей, захранван от батерии. Подходящо място за поставяне е на стената, на отстояние от топлоизточници, прозорци и врати. Може също така да поставите контролера на дигиталния стаен термостат на поставката му на удобно за вас място. Работата с менюто и настройките за температурата е лесна и интуитивна. Във възможностите на уреда са почасово, дневно и седмично програмиране на работния режим. Свързването на приемника с контролираното устройство става посредством два кабела. Приложението на дигиталния стаен термостат е широко - те са съвместими с различни типове отоплителни и климатични системи (централно и локално парно, подово отопление, термопомпени и други системи). Възможно е стайния термостат THERMOLUX да бъде интегриран в индустриални и други инсталации.

Контролни уреди > Контрол на отоплението > Дигитален стаен термостат, WIFI, LCD дисплей, програмируем

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Терморегулатор за радиаторен кран FORNARA 5 степени
-21%
Терморегулатора Fornara е представлява термостатна глава за монтаж към радиаторни вентили, която регулира автоматично топлинния поток към ра..
13.49 лв. 16.99 лв.
Купи
Обезвъздушител IMT - автоматичен, хромиран
-9%
Материал: месинг, никелиранПоплавък: термоустойчива пластмасаМаксимална работна температура: 110°CМаксимално работно налягане: 12barТип: ъглов..
16.39 лв. 17.99 лв.
Купи
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите..
5.99 лв.
Купи
Секретният радиаторен вентил с адаптор ф16 ъглов тип е широко използваният модел радиаторни кранове, който основно се поставя на изхода от р..
11.19 лв.
Купи
Материал: месингПоплавък: термоустойчива пластмасаМаксимална работна температура: 110°CМаксимално работно налягане: 10barТип: прав, вертикален..
8.99 лв.
Купи
Разпределителя за парно и отоплителни системи представлява цялостна отливка и е комплектован с кранове за директен монтаж.Щампования колектор за п..
42.99 лв.
Купи
Описание на безжичния стаен термостат:4 програмируеми интервала за всеки ден 7 дневен програмен режим Захранване: 2 х ААА батерии Релеен к..
109.99 лв.
Купи
Стайния термостат е контролен уред, предназначен за регулиране на дейността на отоплителната/климатичната система според температурата в помещението. ..
23.99 лв.
Купи
Описание:Тип: Контактен термостат за тръбиТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчетоМаксим..
20.99 лв.
Купи
Описание:Тип: Капилярен термостат с пластмасов корпусДължина на капиляра: 1500ммТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посре..
24.99 лв.
Купи
Описание:Тип: Потопяем термостат с гилзаТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчеМаксимална темп..
23.99 лв.
Купи