Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Контактен термостат с пружина Imit 20 - 90ºC

Цена 19.99 лв. за Контактен термостат с пружина Imit 20 - 90ºC - Контактен термостат с пружина 20-90ºC (5402000 от ) в раздел Контролни уреди
Харесан от: 1515 Модел: Контактен термостат с пружина 20-90ºC
SKU: 5402000
Тегло (кг): 0кг
Наличност: Наличен
19.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Контактен термостат с пружина Imit 20 - 90ºC - 5402000

Контактния термостат Imit с пружина представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.

Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инсталации. В една отоплителна система термостатите може да регулират циркулационната помпа, пелетна горелка или нагревател в котела, термостат регулира вентилатора на котела или камината. По-усъвършенстваните термостати имат функциите и възможностите да контролират и цялостния процес на отопление.

Контактния термостат е предназначен да включва и изключва различните уреди и устройства при зададените горна и долна граници на температурата. Отчитането на температурата става чрез директен контакт с металната пластина на термостата за тръба. Контакта с повърхността е стабилен, благодарение на пружината, която пристяга уреда - в най-честия случай електрическия термостат се крикрепя към тръба от отоплителната инсталация. Контактния термостат е отговорен уред, от който зависи коректната и ефективна работа на отоплителната система. Качеството и надеждната работа на термостатите е приоритет, защото от тях зависи и работата на инсталацията като цяло. ДК Лукс предлага различни модели потопяеми и контактни термостати от доказани италиански производители. Контактния термостат Imit е сред най-използваните модели - едно качествено решение за Вашите нужди. Този контактен термостат има универсално приложение за различни електрически уреди, които работят в отоплителната система - това са циркулационни помпи, магнет вентили, горелки и вентилатори (в някои модели котли и камини), нагреватели, ел. задвижки, различни сигнализатори и други. 

Техническо описание и характеристики на термостата с пружина Imit 20 - 90ºC

Терморегулатора е разположен в пластмасов корпус, който има метална пластина на контактната си повърхност. Корпуса на електрическия термостат е топлоустойчив. Включването и изключването на контактния термостат става на базата на течен разширител при зададените температурни параметри.

Тип: Контактен термостат с пружина
Температурен обхват: 20 - 90ºC
Начин на настройка: механичен, посредством завъртане на копче
Максимална температура на околната среда: 80ºC
Максимална температура на контактната повъхност: 125ºC
ΔT  +4°C ±2°C
16А, 250V

 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: