Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Стаен термостат CEWAL, електромеханичен - 540-1000-RQ35

Стаен термостат CEWAL, електромеханичен (Аналогов стаен термостат, CEWAL RQ) на цени от 21.99 лв. само в dklux.com
Стаен термостат CEWAL, електромеханичен - 540-1000-RQ35
23.99 лв.
  • Модел: Аналогов стаен термостат, CEWAL RQ
  • Тегло: 0.13кг
  • SKU: 540-1000-RQ35
  • UPC: 540-1000-RQ3
Бърза поръчка

Стаен термостат CEWAL, електромеханичен | Контрол на отоплението

Стайния термостат е контролен уред, предназначен за регулиране на дейността на отоплителната/климатичната система според температурата в помещението.

С използването на различни термостати, наричани още терморегулатори или термоконтролери се постига различна степен на автоматизация на отоплението/климатизацията в помещенето или на цялата система. С използването на термостати, особено на по-съвременните модели освен автоматизация на процеса, се постига и прецизен контрол на температурата и икономия на енергия и средства.
Стайния термостат CEWAL предлага възможност за контрол на температурата в отделното помещение. Това става на базата на аналогова (механична) настройка на температурата в диапазон 5-30ºС. Стайния термостат CEWAL е прецизен уред за терморегулация, който използва биметална пластина за включване и изключване според зададената температура. Механичния стаен термостат е най-подходящото решение за локален контрол на температурата в отделното помещеие. Той има просто устройство, което гарантира неговата надеждност и дълъг срок на употреба. Основно предимство на стайния термостат CEWAL е неговата ниска цена и изключително лесната работа с него. Аналоговия стаен термостат остава най-простия, ефективен и икономичен начин за контрол на температурата. Всичко, което е необходимо да направите е да завъртите копчето до най-комфортното за вас положение.

Описание на стайния термостат CEWAL:

Този модел представлява електромеханичен термостат с биметална пластина. Превключвателя се активира, използвайки диференциалното разширение на двата метала в пластината. Аналоговия стаен термостат е поставен в компактен и стилен пластмасов корпус. Стайния термостат CEWAL е предназначен за монтаж на стена или на стойка. Стандартния модел дава възможност за регулация на температурата в диапазон 5-30ºС. Свързването с контролираното устройство става посредством два кабела. За да работи в пълна функционалност, светлинния индикатор на електромеханичния термостат също е необходимо да бъде свързан с мрежата. Приложението на стайните термостати CEWAL е широко - те са съвместими с различни типове отоплителни и климатични системи (централно и локално парно, подово отопление, термопомпени и други системи). Възможно е стайния термостат CEWAL да бъде интегриран в индустриални и други инсталации.
Аналоговия термостат CEWAL е произведен в Италия, което гарантира високото качество и прецизност на уреда. CEWAL  е компания с традиции в производството на измервателни, предпазни и контролни уреди за отоплителни и климатични системи.

Контролни уреди > Контрол на отоплението > Аналогов стаен термостат, CEWAL RQ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Месинговият ВРН 1"х3/4" представлява редуктивен месингов фитинг с 1" мъжка и 3/4" женска резба. ВРН 1"х3/4"&n..
2.99 лв.
Купи
Сферичния ъглов кран с холендър 3/4" е специализиран кран, който има приложение в различни инсталации.Ъгловият кран с холендър има специ..
18.99 лв.
Купи
Техническо описание на лирата за баня 400*800:материал: стомана цвят: бял, ral9016 габаритни размери: ширина/височина 400/800мм междуосие:..
54.49 лв.
Купи
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN
Най-продаван
Техническо описание на тръбата за подово отопление SFIT SPAIN:Материал: PE-RT/EVOH/PE-RT Диаметър: Ф16 Дебелина на стената: 2мм Светъл отвор: 1..
1.27 лв.
Купи
Дигиталния стаен термостат THERMOLUX е високотехнологичен продукт за контрол отоплителната/климатичната система според температурата в помещ..
129.99 лв.
Купи
Описание на безжичния стаен термостат:4 програмируеми интервала за всеки ден 7 дневен програмен режим Захранване: 2 х ААА батерии Релеен к..
109.99 лв.
Купи
Описание:Тип: Контактен термостат за тръбиТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчетоМаксим..
20.99 лв.
Купи
Описание:Тип: Капилярен термостат с пластмасов корпусДължина на капиляра: 1500ммТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посре..
24.99 лв.
Купи
Описание:Тип: Потопяем термостат с гилзаТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчеМаксимална темп..
23.99 лв.
Купи