Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Контактен термостат с пружина Prodigy 30 - 90ºC

Цена 20.99 лв. за Контактен термостат с пружина Prodigy 30 - 90ºC - Контактен термостат с пружина 30-90ºC (b2000 от ) в раздел Контролни уреди
Харесан от: 907 Модел: Контактен термостат с пружина 30-90ºC
SKU: b2000
Тегло (кг): 0кг
Наличност: Наличен
20.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Контактен термостат с пружина Prodigy 30 - 90ºC - b2000

Контактния термостат с пружина модел PRODIGY B2000 e контролен уред, който управлява различни устройства според зададените параметри на температурата.

Контактния термостат е прецизен уред с контролни функции, важен елемент за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инсталации. Термостатите в една отоплителна система управляват различни устройства - циркулационната помпа, пелетна горелка или нагревател, термостат регулира вентилатора на котела или камината, а по-съвършените термостати се използват и цялостно управление на отоплителния процес.

Контактния термостат е електрически термостат, предназначен да включва и изключва при зададените горна и долна граници на температурата. Отчитането на температурата става чрез директен контакт с металната пластина на термостата. Контакта с повърхността се осъществява, чрез пружина, която пристяга уреда - в най-честия случай термостата за парно се прикрепя към тръба от отоплителната инсталация. Контактния термостат е отговорен уред и от работата му зависи ефективното и безаварийно функциониране на отоплителната система - ето защо качеството и надеждната работа на термостатите е приоритет. ДК Лукс предлага различни решения - качествени термостати на италиански производители, като контактния термостат Prodigy B2000 е сред най-утвърдените модели. Този контактен термостат има универсално приложение за различни електрически уреди, които работят в отоплителната система - това са циркулационни помпи, магнет вентили, горелки и вентилатори (в някои модели котли и камини), нагреватели, ел. задвижки, различни сигнализиращи устройства и други. Най-широкото приложение е термостата за помпа.

Техническо описание и характеристики на контактния термостат Prodigy 30 - 90ºC

Термостата работи - включва и изключва на базата на течен разширител. Контакната повърхност представлява метална пластина, а корпуса на електрическия термостат е изработен от топлоустойчива пластмаса. Пристяга се за тръба посредством пружина.

Тип: Контактен термостат с пружина
Температурен обхват: 30 - 90ºC
Начин на настройка: механичен, посредством завъртане на копче
Максимална температура на околната среда: 80ºC
Максимална температура на контактната повъхност: 125ºC
ΔT  +4°C ±2°C
10А, 220V

 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: