Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела ЧЕРЕН МАТ - 061ТN70

Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела ЧЕРЕН МАТ - 061ТN70
Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела ЧЕРЕН МАТ - 061ТN70
24.99 лв.
  • Модел: Розетки, тръби, уплътнения ЧЕРЕН МАТ
  • SKU: 061ТN70
  • UPC: 061ТN70
Бърза поръчка

Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела ЧЕРЕН МАТ | Радиаторни кранове

Техническо описание на универсалния комплект тръби и розетки за монтаж на радиатори и лири:

Материал: Месинг
Покритие: ЧЕРЕН МАТ
Съдържание на комплекта: 2бр розетки, 2бр тръби, набор уплътнения
Диаметър на розетките: 55мм
Дължина на тръбите: 70мм
Приложение: за скриване на монтажните отвори и захранващите тръби към радиатори и лири за баня

Универсалния комплект тръби и розетки е част от дизайнерската серия аксесоари за отоплителни тела с марката THERMOLIFE.

С този продукт може да постигнете завършена и стилна визия на интериора в дома при изграждането на вашата отоплителна система. Комплекта тръби и розетки представлява набор от по 2броя тръби с дължина 70мм и 2броя розетки с диаметър 55мм, както и уплътнения с различна дебелина. Комплекта тръби и розетки е с цвят черен мат подходящ за скриване на монтажните отвори на захранващите тръби към и от радиатора, както и самите тях. Може да използвате комплекта за свързването на радиатори и лири в различни системи с медни и многослойни тръби с различни размери - Ф15, Ф16, Ф18 и Ф20. В комплекта ще намерите пръстеновидни уплътнения с различен диаметър, които може да използвате според размера на захранващите тръби. Комплекта тръби и розетки предлага стилна визия, скривайки недотам естетичните захранващи тръби и отвори и придава завършен вид на отоплителното тяло в интериора на помещението. Луксозния черен матов цвят е една от най-актуалните тенденции в интериорния дизайн и силно застъпен в дизайнерската серия радиаторни кранове и аксесоари THERMOLIFE.

Постигането на цялостна завършена визия с този комплект може да постигнете с дизайнерските кранове от същата серия, които може да разгледате тук.

ДИЗАЙНЕРСКИ кранове > Радиаторни кранове > Розетки, тръби, уплътнения ЧЕРЕН МАТ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Комплекта квадратни кранове с терморегулатор от серията SQUARE включват следното:- Квадратен термовентил, ъглов, с адаптор за тръба Ф16, цвят хром..
129.99 лв.
Купи
Комплекта луксозни квадратни кранове от серията SQUARE включват следното:- Квадратен термовентил, двойноъглов, с адаптор за тръба Ф16, цвят хром ..
129.99 лв.
Купи
Техническо описание на универсалния комплект тръби и розетки за монтаж на радиатори и лири:Материал: Месинг Покритие: Полиран хром Съдържание на..
24.99 лв.
Купи
Алуминиеви лири Thermolux се предлагат със следните характеристики:МоделШирочинаВисочинаМеждуосиеОтоплителна МощностВодосъдържаниеТеглоАлуминиева..
157.99 лв.
Купи
Черните алуминиеви лири Anthracite се предлагат със следните характеристики: Модел Широчина Височина Междуосие Отоплите..
209.99 лв.
Купи