Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 2.5bar

Цена 6.99 лв. за Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 2.5bar - Предпазен клапан по налягане 2.5bar (5201025 от ) в раздел Предпазни уреди
Харесан от: 1113 Модел: Предпазен клапан по налягане 2.5bar
SKU: 5201025
Наличност: Наличен
6.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 2.5bar - 5201025

Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 2.5 бара.

Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации, в които налягането може да се повиши и да наруши нормалната работа на системата. Предпазния вентил е важен и отговорен елемент от отоплителната система, който има функцията да изпуска излишната течност при превишаване на налягането над стойностите на фабричната му настройка. Именно затова е много важен правилния му подбор, от който до голяма степен зависи безпроблемната и безопасна работа на инсталацията. Важно е също така да се прави и редовна профилактика на предпазния уред, както и да се спазват изискванията за монтажа и разположението на предпазните клапани и друга предпазна арматура. Предлаганите от ДК Лукс предпазни клапани се предлагат в различни присъединителни размери (съответно различен дебит) и с различни фабрични настройки на налягането. Конкретния модел предпазен вентил е с фабрична настройка на налягането 2.5 бара и с присъеднителни размери 1/2" По-долу ще намерите техническо описание на баланс вентилите по налягане и таблица с моделите.

Техническо описание на предпазния мембранен клапан по налягане 2.5 бара:

Корпуса на предпазния вентил е изработен от месинг с присъединителни размери на тялото 1/2" женски резби. Баланс вентила по налягане има пластмасова ръкохватка за ръчно изпускане и профилактика. Пружината е от неръждаема стомана а самият клапан от EPDM. Високото качество и надеждност на предпазния клапан е гарантирано от италианския му произход. Фабричната настройка на налягането 2.5bar не подлежи на промяна. Температурен диапазон -10 до 110ºC. Предпазния вентил е предназначен да работи в системи с вода и неагресивни течности на водна основа, както и на разтвори на гликоли с различна концентрация.

 

 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: