Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

PREMIUMHD

Марка: PREMIUMHD
Premium HD контактен спрей почиства и обезмаслява стари или нови ел.системи. Активните вещества са базирани на минерално масло и дават консервиращ ефект , който пречи на окисляването на съединенията . Използва се за почистване на букси , свещи , контакти и други ел.съединения. Произведен в Германия...
13.19 лв.
Купи
Марка: PREMIUMHD
Premium HD обезмаслителя за спирачки съединител е базиран на специална формула без разяждащи вещества и без съдържание на каучук. Той е подходящ за почистване на силно замърсени детайли преди монтаж , демонтаж , или лепене . Гарантирано бързо изпаряване и почистване. Продуктът не е корозивен и може ..
9.89 лв.
Купи
Марка: PREMIUMHD
PREMIUM HD течна грес , която гарантира дългосрочна работа на машини и системи. Използва се за гресиране и смазване на зъбни колела , стоманени ролки и въжета , лагери , зъбни съединения с температура до +150 °С. Произведен в Германия. Характеристики:Предотвратяване на корозия Отлична дълго..
14.82 лв.
Купи
Марка: PREMIUMHD
PREMIUM HD е спрей за премахване на лепила и уплътнения , бързо и ефективно премахва стари засъхнали силикони и уплътнителни лепила. Аерозола елиминира необходимостта от механично почистване. Бързо отстранява масла , смоли , греси и други лубриканти. Произведен в Германия. Характеристики:..
17.46 лв.
Купи
Марка: PREMIUMHD
Спрей лепило PREMIUM HD е прозрачно висококачествено контактно лепило почти без миризма и изключително бърза начална адхезия. Лепилото е неразтворимо и трайно свързва материали, които са трудни за залепване. Много добра адхезия към текстил и кожа. Не изгаря дунапрен. Не се просмуква в..
21.42 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)