Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Колектор 1" с кранове и адаптори ф16 с 8 извода

Цена 64.49 лв. за Колектор 1" с кранове и адаптори ф16 с 8 извода - Разпределител за парно 1" с кранове и адаптори ф16 (5006008 от ) в раздел Колектори с кранове
Харесан от: 948 Модел: Разпределител за парно 1" с кранове и адаптори ф16
SKU: 5006008
Тегло (кг): 1кг
Наличност: Наличен
64.49 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Колектор 1" с кранове и адаптори ф16 с 8 извода - 5006008

Разпределителя за парно и отоплителни системи е комплектован с кранове и адаптори за директен монтаж.

Разпределителя с кранове и адаптори представлява профилен колектор с фабрично комплектовани към него вентили за пускане и спиране на водата и адаптори за многослойна тръба за отоплителни системи Ф16. Колектора за парно се използва в различни системи за отопление. Този модел профилен колектор, комплектован с кранове и адаптори ф16, който предлага ДК Лукс представлява изключително удобно и практично решение за Вашите нужди. Разпределителя е готов за директен монтаж към тръбата в разпределителната кутия. Качеството на колектора с адаптори и кранове е високо, изработката е прецизна и спирателните кранове са надеждни.

Разпределителя е подходящ за различни системи за отопление с циркулираща гореща вода. Свързва се към системата посредством резба 1" с женски изводи от двете страни на разпределителя. Подходящ е за монтаж в разпределителни кутии или за директна фиксация към стената. Оборудван е със спирателни кранове, които спират и пускат флуида към съответния извод, който завършва на адаптор ф16 за многослойна ПЕ тръба за отопление. Това е добър вариант, предвид, че многослойната тръба с алуминиева вложка е най-често използваната тръба при изграждане на инсталациите за отопление за битови нужди. 

Използването на разпределител в отоплителните инсталации осигурява висока ефективност и редица други ползи. Използването на разпределителни колектори дава възможност за самостоятелно спиране на някой от кръговете на отопление, лесна смяна / монтаж / демонтаж на радиатори и други елементи от системата. Спирането на неизползваните кръгове реализира икономии на гориво, повишава ефективността на отоплението поради директното захранване на всеки кръг и други.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: