Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

RTRMAX

Марка: RTRMAX
Бензиновата моторна пръскачка с 3 накрайника с марка RTR е отличен избор за вашият двор и градинаБензинова моторна пръскачка на марката RTR MAX е висококачествен продукт за поддръжката на вашите двор и градина. Бензиновата пръскачка е оборудвана с три накрайника, които спомагат за по-добрата и е..
259.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Водоструйката RTR MAX 1700W е висококачествен уред за професионално почистване и измиване. Водоструйката за високо налягане е подходяща машина за измиване на автомобили и различни повърхности. С водоструйката може да отмивате натрупаната дълго време мръсотия  по стените и плочките, по външните..
224.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Електрическа резачка за дърва RTR 2000WЕлектрическата резачка е необходим инструмент за всеки дом,в който отоплението е на дърва. Резачката за дърва е подходяща за рязане както на дърва за огрев,така и за кастрене на клони на дърветата във вашият двор или градина. Верижния трион е лесе..
175.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Електрическа резачка за дървен материал 1800WВерижния трион е добър помощник,за рязане на дървен материал. Подходящ е зарязане на всякакъв тип дървесина. Електрическите резачки работят с електродвигатели, което ги прави лесни и удобни за работа и поддръжка. Резачката за дърва е подходяща за ..
184.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Електрическата резачка за дърва RTRMAX 2000W представлява надежден и качествен верижен трион Моторния трион с ел. двигател на марката RTRMAX е високоефективен продукт с лесно обслужване, който е проектиран за честа работа. Електрическата резачка е необходима машина за всеки дом, в който отопле..
225.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Циркуляр Мощност: 1300W Работно напрежение: 230V-50Hz Размер на диска: 185мм х 20мм Обороти на празен ход: 5000 rpm Работна дълбочина: при 90°: 65 мм при 45°: 44 мм Тегло 5 кг. Гаранция: 2 години..
119.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Водоструйка RTR MAX RTM709 с функция Vacuum SystemsПочиствайте бързо и с лекота замърсени повърхности с водоструйката RTR MAX RTM709. Тя е с мощност 1400 W и е особено подходяща за почистването например на автомобил, мотоциклет, лодка и други превозни средства. С водоструйката RTR MAX RTM70..
159.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Бензиновата резачка RTR MAX е подходяща за рязане на едра и твърда дървесина С помощта на бензиновата резачка можете с лекота да режете всякакъв вид дървесина, спестявайки време и много усилия. RTR MAX 230 е мощна, удобна и лесна за използване, което я прави и сред най-предпочитаните машини от..
193.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Бензиновата резачка RTR MAX 245 представлява верижен трион за нарязване на едра и твърда дървесинаМоторната резачка RTR MAX 245 ще ви помогне да режете всякакъв вид дървесен материал и ще ви спести много усилия и време. Бензиновата резачка се използва лесно, удобна е и поради това е ед..
256.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
RTR MAX 250 e мощна бензинова резачка за рязане на едра и твърда дървесинаМоторната резачка RTR MAX 250 е машина, с която можете да срежете с лекота всякакъв вид дървен материал, при това спестявайки много време и усилия. Бензиновата резачка е лесна за използване, а удобната дръжка увеличава ком..
262.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Бензинов тример RTR Max 1.4kw двоен захват Градински тример RTR Max и другите продукти от тази серия са изработени от висококачествени материали,което ги прави едни от най-продаваните и предпочитани машини. Бензиновия тример 1.4kw с двоен захват притежава отлични работни характеристики. П..
268.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Бензинов тример 1.4kw 1.9HP единичен захват за двора и градината Бензиновия тример раменен е добро предложение за справяне с грижите,които са необходими за градинарството, като косенето на трева на неравни терени покрай дървета и храсти. Този модел тример е с единичен захват и разполага с ерго..
278.99 лв.
Купи
Марка: RTRMAX
Бензинов верижен трион RTR MAX Hobby е качествен моторен трион, предназначен за хоби употреба.Верижния трион е важен и незаменим инструмент във всеки двор или градина. Подходящ е за рязане на дърва за отопление, както и за подрязване на овощни дървета. Резачката за дърва е удобна за пренасяне по..
144.99 лв.
Купи
Къртач RTRLK330 с 3 функции, 1020W
-5% С поръчка
Марка: RTRMAX
Електрическия къртач RTRELK330 е с три функции подходящ за работа на строителната площадка и ремонтни дейности у дома Електрическия къртач е с висока производителност, мощна и удобна машина за къртене, която е конструирана да издържа на продължителни удари и натоварвания. Електрическата ударно-проб..
180.49 лв. 189.99 лв.
С поръчка
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)