Меню
Your Cart

Цветни смесители

ДК Лукс предлага широка гама цветни смесители, които ще внесат свежа нотка и настроение в кухнята.

Цветните кухненски смесители предлагат оригинална визия, която залага на атрактивен цвят, стилен дизайн и отлично качество. Подбрали сме за вас избрани модели класически и модернистични смесители в ярки краски, с които ще внесете цвят и свежест и настроение в кухнята, за да не бъде ползването на мивката само досадно задължение. Тук ще откриете и стилните цветни смесители, носещи различните отенъци на гранита, перфектната комбинация с мивката от естествен камък или полимермраморните мивки, хит в обзавеждането на кухнята. Гамата на цветните ни кухненски смесители се допълва от тежко стоящите черни матови смесители, както и моделите античен бронз, старо злато и мед. Този тип цветни смесители създават особена луксозна атмосфера в кухнята, съчетани с правилните аксесоари и цветова гама на обзавеждането. 
Всички цветни смесители за кухня са с гарантирано качество, надеждност и 5 годишна гаранция. В този раздел ще откриете точния смесител, който освен да бъде надежден помощник в домакинството, ще бъде и наслада за окото и украшение в кухнята. 
Кухненският смесител от стоящ тип Black Pearl представлява висок смесител за кухня с елегантен и стилен дизайн в цвят черен гранитСмесителят Black Pearl представлява висок смесител за кухня от стоящ тип, със елегантен дизайн в цвят черен гранит. Black Pearl е предназначен за монтиране на кухненс..
126.99 лв.
Без данък:126.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox
-25 %
Смесителя за кухня Swan е луксозен смесител с високо качество в цвят инокс.Стоящия смесител Swan представлява смесител за кухня с въртяща се висока лебедка. Swan е луксозен смесител за кухня с модерен и стилен дизайн, който придава съвременна визия на интериора в кухнята. Кухненския смесител Swa..
119.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат
-25 %
Кухненския смесител Swan представлява луксозен стоящ смесител в цвят черен мат.Смесителя за кухня Swan представлява дизайнерски смесител от стоящ тип. Този модел смесител е подходящ за кухненски мивки и по-големи или нестандартни умивалници. Смесителя за кухня Swan има изключително атрактивна ви..
119.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Смесителна батерия - стоящ тип. Продухта, предлаган от ДК Лукс е подходящ за поставяне въхру кухненски мивки. Смесителя е комплектован с гъвкави връзки и скрепители, посредством които се извършва монтажа. Предлага се в няколко цвята - бял, бежов и сив гранит, цвят капучиноПродукт..
77.99 лв.
Без данък:77.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori бял гранит Цветен смесител за кухня Colori бял гранит
-15 %
Оцветения смесител за кухненски мивки в цвят бял гранит е красив и надежден смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Стоящият кухненски смесител бял гранит е един от моделите, които ..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori сив гранит Цветен смесител за кухня Colori сив гранит
-15 %
Оцветения смесител за кухненски мивки в цвят сив гранит е красив и надежден смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Стоящият кухнен..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori бежов гранит Цветен смесител за кухня Colori бежов гранит
-15 %
Оцветения смесител за кухненски мивки в цвят бежов гранит е красив и надежден смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание атрактивните смесители от серия Colori - интригуващи, облечени в красиви цветове и с безкомпромис..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori черен гранит Цветен смесител за кухня Colori черен гранит
-15 %
Цветния смесител от серията Colori черен гранит представлява стоящ смесител за кухненски мивки.Представяме на Вашето внимание още един смесител от серията оцветени смесители Colori – впечатляващият и атрактивен кухненски смесител в цвят черен гранит. Черните смесители са модерни и нестанда..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori капучино Цветен смесител за кухня Colori капучино
-15 %
Цветният смесител от серията Colori в цвят капучино представлява кухненски смесител в меки преливащи цветове.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Високият кухненски смесител..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветния смесител от серията Colori цвят карамел представлява стоящ смесител за кухненски мивки в топли преливащи цветове.Представяме на Вашето внимание още един смесител от серията оцветени смесители Colori – кухненският смесител в цвят карамел. Цвета карамел представлява едно интересно и ..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Цветен смесител с висок чучур Colori бял гранит Цветен смесител с висок чучур Colori бял гранит
-19 %
Смесителя с висок чучур за кухня в цвят бял гранит е ефектен и функционален смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Високият кухнен..
104.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Цветен смесител с висок чучур Colori сив гранит Цветен смесител с висок чучур Colori сив гранит
-19 %
Смесителя с висок чучур за кухня в цвят сив гранит е ефектен и функционален смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Високият кухнен..
104.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Цветен смесител с висок чучур Colori бежов гранит Цветен смесител с висок чучур Colori бежов гранит
-19 %
Смесителя с висок чучур за кухня в цвят бежов гранит е ефектен и функционален смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание атрактивните смесители от серия Colori - интригуващи, облечени в красиви цветове и с безкомпромис..
104.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Цветен смесител с висок чучур Colori черен гранит Цветен смесител с висок чучур Colori черен гранит
-19 %
Цветния смесител от серията Colori черен гранит представлява висок смесител за кухненски мивки.Представяме на Вашето внимание още един смесител от серията оцветени смесители Colori – впечатляващият и атрактивен кухненски смесител в цвят черен гранит. Черните смесители са модерни и нестанда..
104.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Цветен смесител с висок чучур Colori капучино Цветен смесител с висок чучур Colori капучино
-19 %
Цветният смесител от серията Colori в цвят капучино представлява висок смесител в меки преливащи цветове.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Високият кухненски смесител&nbs..
104.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Цветен смесител с висок чучур Colori карамел Цветен смесител с висок чучур Colori карамел
-19 %
Цветния смесител от серията Colori цвят карамел представлява стоящ смесител за кухненски мивки в топли преливащи цветове.Представяме на Вашето внимание още един смесител от серията оцветени смесители Colori – кухненският смесител в цвят карамел. Цвета карамел представлява едно интересно и ..
104.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.