Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Сферична канелка 1/2" НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - 3321265

Сферична канелка от неръждаема стомана (Кран канелка сферична с накрайник за маркуч) на цени от 22.49 лв. само в dklux.com
Сферична канелка 1/2" НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - 3321265
25.99 лв.
  • Модел: Канелка сферична 1/2", НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
  • Тегло: 0.16кг
  • SKU: 3321265
  • UPC: 3321265
Бърза поръчка

Сферична канелка 1/2" НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА | Двор и градина

Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.

Сферичната канелка от неръждаема стомана е едно чудесно решение за Вашият двор или градина. Неръждаемата канелка предлага отлично качество, гарантирано от качествата на материала - неръждаемата стомана е високоустойчива на корозия и екстремни температури, лоши атмосферни условия. Неръждаемата стомана има висока степен на хигиеничност и не променя качествата на различни течности, с които има контакт. Това прави канелката от неръждаема стомана подходящ продукт за външна употреба както в двора и градината, така и за други приложения - в хранителната промишленост, в производството и съхранението на вина, бира и други алкохолни напитки, различни технологични флуиди. Канелката от неръждаема стомана има масивно тяло, прецизна изработка и здрава стоманена ръкохватка. Затварянето на канелката е сферично, а стоманената ръкохватка дава възможност за лесна работа с нея. Сферичната канелка от неръждаема стомана се предлага с размер 1/2" към водопровода и щуцер за маркуч ф12 (1/2"). За разлика от месинговите, сферичната канелка от неръждаема стомана е устойива на високо налягане и температури от -10 Cº до +160 Cº Неръждаемата канелка се произвежда в Италия, което гарантира високото качество на продукта, а ДК Лукс гарантира изгодна цена.

Канелки и хидранти > Двор и градина > Канелка сферична 1/2", НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Декоративна чешма SPARTA стара мед
-5%
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Декоративната..
37.99 лв. 39.99 лв.
Купи
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сферичнат..
17.99 лв.
Купи
Декоративна канелка ORIENT, спирателна
-10%
Декоративната канелка ORIENT има уникален ретро дизайн и богата орнаментика. Декоративната канелка ORIENT, както изхожда от името и предлаг..
34.99 лв. 38.99 лв.
Купи
Сферичната канелка е изработена от 100% месинг с високо качество и има характерен жълт цвят на тялото.Сферичната канелка от чист месинг е едн..
17.99 лв.
Купи
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат ..
17.99 лв.
Купи
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат ..
29.99 лв.
Купи