Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

ППР Тръба за Стабилизирана Ф20-Ф63 СТЪКЛОВЛАКНО

Цена 1.39 лв. за ППР Тръба за Стабилизирана Ф20-Ф63 СТЪКЛОВЛАКНО - ППР тръба Стъклофибър, Стабилизирана (8120120 от ) в раздел ППР Тръби и Фигинти
Харесан от: 1396 Модел: ППР тръба Стъклофибър, Стабилизирана
SKU: 8120120
Наличност: Наличен
1.39 лв.

Избери опция


* ППР Тръба СТЪКЛОВЛАКНО:

Бр: ПОРЪЧАЙ

ППР Тръба за Стабилизирана Ф20-Ф63 СТЪКЛОВЛАКНО - 8120120

Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.

ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат високоустойчиви на флуиди с висока температура и налягане. Стабилизираната ППР тръба със стъклофибърни нишки е изработена от два слоя полипропилен с вложка от стъкловлакна. За разлика от тръбите с алуминиева вложка, стъклофибърните тръби имат две предимства - по-ниска цена и по-лесен монтаж. Стабилиризаните ППР тръби са предназначени за водопроводни и отоплителни системи, климатични и технологични инсталации, системи за сгъстен въздух и други. Тръбата ППР стъкловлакно е подходяща за инсталации с висока температура на флуида и/или системи с високо налягане. Стабилиризаната тръба позволява по-висока работна температура и налягане при относително тънка стена, което се компенсира от стъклофибърната вложка. Стабилизираната ППР тръба комбинира предимствата на тънкостенните тръби за студена вода - по голям дебит за съответния диаметър и на тръбите за топла вода - устойчивост на по-висока температура и налягане при това на изключително изгодна цена. Тръбите ППР стъкловлакно се предлагат в размер от Ф20 до Ф90. . Стабилизираните ППР тръба позволява протичането на флуиди с висока температура (110°С max) и при налягане не повече от 20bar, като стабилизиращата вложка не позволява висока степен на топлинно разширение при колебания на температурата на флуида. Пластмасовата тръба от ППР PN20 се предлага в размери от Ф20 до Ф90 и се подходяща за изгражданетокакто на водопроводните жилищни инсталации и водопроводи с голям диаметър, системи за пренос на топла вода, отоплителни системи и други..

Предимства на тръбите ППР стъкловлакно за водопровод и отопление:

- Стабилизираните ППР тръби (стъклофибърни тръби) са устойчиви на топлинно разширение и на колебания в температурата на флуида.
- Пластмасовите тръби от ППР са гъвкави, еластични и пластични, понасят огъване, усукване и са изключително издръжливи във времето.
- ППР тръбите са неподатливи на корозия и поддържат висока степен на хигиеничност, което ги прави перфектни за битово водоснабдяване.
- ППР като материал не реагира с водата, не променя вкуса и миризмата и, независимо от нейния състав.
- Тръбите от полипропилен се поставят лесно, спойките с фитингите са здрави и надеждни.
- ППР тръбите и фитингите за тях са евтини и същевременно надеждни и с дълъг срок на експлоатация.
- ППР тръбите са устойчиви и на различни химически съединения и разтвори, което разширява приложението им извън водоснабдителните системи.

Техническо описание на стъклофибърните тръби от ППР:

Тръба Диаметър Ф Дебелина на стената mm Вътрешен Диаметър Ф Налягане Дължина
Тръба ППР стъкловлакно Ф20 2.8mm 14.40mm PN20 3m
Тръба ППР стъкловлакно Ф25 3.5mm 18.00mm PN20 3m
Тръба ППР стъкловлакно Ф32 4.4mm 23.20mm PN20 3m
Тръба ППР стъкловлакно Ф40 5.5mm 29.00mm PN20 3m
Тръба ППР стъкловлакно Ф50 6.9mm 36.20mm PN20 3m
Тръба ППР стъкловлакно Ф63 8.6mm 45.80mm PN20 3m
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове: ппр, тръби, вик