Меню
Меню
Филтър
Your Cart

ППР Тръби

PPR тръби: гаранция за издръжливост и ефективност

При водопроводни, отоплителни и климатични системи изборът на подходящи материали е необходим, за да се гарантира издръжливостта и надеждността на инсталацията. В това отношение PPR тръбите се превърнаха в предпочитан стандарт в много проекти, от битови инсталации до индустриални приложения. Нека да разгледаме основните причини, поради които този тип тръби са изключително популярни.

5 най-важни причини да изберете PPR тръби

Издръжливост: Материалът PPR(полипропилен) се характеризира с висока степен на издръжливост, благодарение на която тръбите могат да издържат на високи налягания и температури.

Устойчивост на корозия: Химическият състав на PPR тръбите ги предпазва от корозия, което значително удължава експлоатационния им живот.

Лесна инсталация: С лесна връзка и инсталация PPR тръбите спестяват време и усилия по време на инсталацията.

Енергийна ефективност: PPR има относително ниска топлопроводимост и с подходяща изолация намалява разходите за отопление и охлаждане.

Здравословни: PPR тръбите не променят качеството на течащата вода, което ги прави идеален избор за системи за питейна вода.

Произход и качество на PPR тръби

Когато избирате PPR тръби за вашите проекти, трябва да обърнете внимание на произхода и качеството на материала. Надеждните производители се отличават с подбора на висококачествени материали за производството, които отговарят на строгите технически стандарти. От друга страна, китайските, полските и турските алтернативи предлагат по-евтини опции, които също предлагат добро качество и надеждност, ако са изградени според признати международни стандарти и норми.

Често задавани въпроси

В: Мога ли да използвам PPR тръби за загряване на вода?

О: Да, PPR тръбите са подходящи за пренос на топла и студена вода поради тяхната висока термична устойчивост.

В: Каква е разликата между PPR тръбите и другите видове пластмасови тръби?

О: Основната разлика е в материала. PPR (полипропилен) осигурява по-добра термична и химическа устойчивост от много други пластмаси.

В: Необходимо ли е специално обучение за инсталиране на PPR тръби?

О: Не се изисква специализирано обучение, но се препоръчва да следвате инструкциите на производителя и да използвате подходящи инструменти за свързване на тръбите.

В: Могат ли PPR тръбите да бъдат рециклирани?

О: Да, PP материалът е 100% рециклируем, което спомага за опазването на околната среда.

В: Колко време издържат PPR тръбите?

О: Ако са правилно инсталирани и използвани, PPR тръбите могат да имат живот до 50 години.

Изборът на PPR тръби е инвестиция в издръжливостта и ефективността на всяка водопроводна и отоплителна инсталация. Благодарение на уникалните си свойства те осигуряват надеждност и безотказна работа в продължение на години. В нашия онлайн магазин можете да намерите широка гама от PPR тръби, които да отговорят на вашите специфични нужди и стандарти за качество. Изберете издръжливостта и качеството, които заслужавате.

ППР тръбата PN16 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска те..
1.19 лв.
Купи
ППР тръбата Ф25 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска тем..
1.74 лв.
Купи
ППР тръбата Ф32 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска тем..
3.09 лв.
Купи
ППР тръбата Ф40 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска тем..
4.99 лв.
Купи
ППР тръбата Ф50 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска тем..
7.99 лв.
Купи
ППР тръбата Ф63 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска тем..
13.19 лв.
Купи
ППР Тръба Ф20 за ТОПЛА вода PN20 ППР Тръба Ф20 за ТОПЛА вода PN20
Най-продаван
ППР тръбата PN20 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни ..
1.29 лв.
Купи
ППР тръбата Ф25 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни с..
1.99 лв.
Купи
ППР тръбата Ф32 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни с..
3.29 лв.
Купи
ППР тръбата Ф40 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни с..
5.49 лв.
Купи
ППР тръбата Ф50 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни с..
8.69 лв.
Купи
ППР тръбата Ф63 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни с..
13.99 лв.
Купи
ППР Тръба Ф20 Стабилизирана СТЪКЛОВЛАКНО ППР Тръба Ф20 Стабилизирана СТЪКЛОВЛАКНО
Най-продаван
Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат вис..
1.52 лв.
Купи
Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат вис..
2.24 лв.
Купи
Стабилизираната ППР тръба Ф32 представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат..
3.49 лв.
Купи
Стабилизираната ППР тръба Ф40 представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат..
7.19 лв.
Купи
Стабилизираната ППР Ф50 тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат..
12.39 лв.
Купи
Стабилизираната ППР тръба Ф63 представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат..
17.99 лв.
Купи
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектира..
2.69 лв.
Купи
Стабилизираната тръба Ф25 представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проек..
3.79 лв.
Купи
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектира..
6.29 лв.
Купи
Стабилизираната тръба Ф40 представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проек..
10.29 лв.
Купи
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектира..
17.49 лв.
Купи
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектира..
24.99 лв.
Купи
Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)
Филтър за продкти