Меню
Your Cart

Никелирани фитинги

Никелираните фитинги са продукт за ВиК и отоплителни системи, който акцентира на безкомпромисното качество, надеждността и устойчивостта на износване и корозия.

Месинговите никелирани фитинги се предлагат от ДК Лукс в широка гама, която обхваща различни модели и размери компоненти. Никелираните фитинги са изработени от чист месинг с високо качество, който се обработва по най-високи стандарти за качество. В последствие на готовите месингови фитинги се нанася никелово покритие. Финото и прецизно никелово покритие дава характерния сребрист матиран цвят на компонентите, като повишава тяхната износоустойчивост, повърхностна здравина. Освен за повишаване на устойчивостта, никеловото покритие на фитингите има и декоративна функция. Никелираните фитинги са подходящи за използване в различни водопроводни, климатични и отоплителни инсталации, в технологични системи и производства. Месинговите никелирани фитинги се произвеждат в Италия и се предлагат от ДК Лукс на изгодни ниски цени.
Месинговият нипел 1/8"М х 1/8"М представлява двустранен нипел с никелирано покритие. Месинговия нипел 1/8" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират отлично качество и дълъг срок на употреба. Фитингите за..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Месинговият нипел 1/4"М х 1/4"М представлява двустранен нипел с никелирано покритие. Месинговия нипел 1/4" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират отлично качество и дълъг срок на употреба. Фитингите за..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Месинговият нипел 3/8"М х 3/8"М е висококачествен фитинг за отоплителни и ВиК системи, изработен от месинг с покритие матиран никел. Никелирания нипел 3/8" е част от гамата никелирани месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които са произведени в Италия и ви гаранти..
1.49 лв.
Без данък:1.49 лв.
Месинговият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/2" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират отлично качество и дъл..
1.49 лв.
Без данък:1.49 лв.
Удълженият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с издължено и усилено тяло. Месинговия нипел 1/2" с удължено тяло и резби има никелово покритие и е част от широка гама висококачествени фитинги за ВиК и отоплителни системи, произв..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Двойният нипел 3/4"М х 3/4"М представлява месингов фитинг за водопроводни и отоплителни системи с високо качество. Месинговия нипел 3/4" има никелирано покритие и представлява част от серията фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират от..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Никелираният нипел 1"М х 1"М представлява висококачествен месингов фитинг с двустранна резба. Двойният нипел 1" месинг е част от серията месингови никелирани фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия. Производителя и ДК Лукс ви гарантират безкомпр..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Двойният нипел 11/4"М х 11/4"М представлява месингов фитинг за водопроводни и отоплителни системи с високо качество. Месинговия нипел 11/4" има никелирано покритие и представлява част от серията фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гаран..
6.59 лв.
Без данък:6.59 лв.
Месинговият нипел 11/2"М х 11/2"М представлява двустранен нипел с никелирано покритие. Месинговия нипел 11/2" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират отлично качество и дълъг срок на употреба. Фитингите..
9.19 лв.
Без данък:9.19 лв.
Месинговият нипел 2"М х 2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 2" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират отлично качество и дълъг сро..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Висококачествената месингова муфа 1/8"Ж х 1/8"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 1/8" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеждно..
2.09 лв.
Без данък:2.09 лв.
Висококачествената месингова муфа 1/4"Ж х 1/4"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 1/4" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеждно..
2.09 лв.
Без данък:2.09 лв.
Висококачествената месингова муфа 3/8"Ж х 3/8"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 3/8" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеждно..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Висококачествената месингова муфа 1/2"Ж х 1/2"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 1/2" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеждно..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Висококачествената месингова муфа 3/4"Ж х 3/4"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 3/4" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеждно..
3.39 лв.
Без данък:3.39 лв.
Висококачествената месингова муфа 1"Ж х 1"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 1" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеждност и д..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Висококачествената месингова муфа 11/4"Ж х 11/4"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 11/4" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеж..
10.49 лв.
Без данък:10.49 лв.
Висококачествената месингова муфа 11/2"Ж х 11/2"Ж представлява двустранна свързка с женски резби от всяка страна. Муфата 11/2" с никелово покритие е част от широка гама фитинги за ВиК и отоплителни системи, произведени в Италия, които ви гарантират безкомпромисно качество, надеж..
14.49 лв.
Без данък:14.49 лв.
Никелираното коляно ЖЖ 1/4" представлява изработено от месинг коляно 90° с две женски резби.Коляното FF с никелирано покритие е част от серията месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тези фитинги за ВиК и отопление са произведени в Италия и се отлич..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Никелираното коляно ЖЖ 3/8" представлява изработено от месинг коляно 90° с две женски резби.Коляното FF с никелирано покритие е част от серията месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тези фитинги за ВиК и отопление са произведени в Италия и се отлич..
3.29 лв.
Без данък:3.29 лв.
Никелираното коляно ЖЖ 1/2" представлява изработено от месинг коляно 90° с две женски резби.Коляното FF с никелирано покритие е част от серията месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тези фитинги за ВиК и отопление са произведени в Италия и се отлич..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Никелираното коляно ЖЖ 3/4" представлява изработено от месинг коляно 90° с две женски резби.Коляното FF с никелирано покритие е част от серията месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тези фитинги за ВиК и отопление са произведени в Италия и се отлич..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Никелираното коляно ЖЖ 1" представлява изработено от месинг коляно 90° с две женски резби.Коляното FF с никелирано покритие е част от серията месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тези фитинги за ВиК и отопление са произведени в Италия и се отличав..
10.39 лв.
Без данък:10.39 лв.
Никелираното коляно ЖЖ 11/4" представлява изработено от месинг коляно 90° с две женски резби.Коляното FF с никелирано покритие е част от серията месингови фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тези фитинги за ВиК и отопление са произведени в Италия и се отли..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Показани 1 от 24 | 99 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.