Меню
Your Cart

Удължители

ДК Лукс предлага широка гама месингови удължители за ВиК и отоплителни системи

Удължителите са част от гамата месингови фитинги, които предлагат високо качество и надеждност. Приложението на месинговите удължители е широко - удължения се използват в различни ВиК инсталации, в отоплителни системи, соларни, климатични и технологични системи. ДК Лукс предлага широк избор от месингови удължители - от различен клас, диаметър и дължина. Удълженията са с размери 1/2" и 3/4", изработени са изцяло от месинг, с масивни тела, прецизни резби и качествено хромирано покритие. Хромираните удължители имат често приложение в банята и други открити части на водопровода - при свързването на смесители, удължения за душ колони или за извеждане на тръби. Хромираните удължители, които ДК Лукс предлага са здрави и надеждни месингови фитинги с високо качество и на изгодни цени.
Месинговия удължител 1/2"х10мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Месинговия удължител 1/2"х15мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
2.39 лв.
Без данък:2.39 лв.
Месинговия удължител 1/2"х20мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
2.79 лв.
Без данък:2.79 лв.
Месинговия удължител 1/2"х25мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Месинговия удължител 1/2"х30мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Месинговия удължител 1/2"х40мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
5.39 лв.
Без данък:5.39 лв.
Месинговия удължител 1/2"х50мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
6.79 лв.
Без данък:6.79 лв.
Месинговия удължител 1/2"х60мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
8.29 лв.
Без данък:8.29 лв.
Месинговия удължител 1/2"х70мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
9.89 лв.
Без данък:9.89 лв.
Месинговия удължител 1/2"х80мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
10.59 лв.
Без данък:10.59 лв.
Месинговия удължител 1/2"х90мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Месинговия удължител 1/2"х100мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромир..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Удължителя 1/2"х10мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Месингов УДЪЛЖИТЕЛ 1/2" ЖЪЛТ без покритие 15мм
-14 %
Удължителя 1/2"х15мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
2.99 лв. 3.49 лв.
Без данък:2.99 лв.
Месингов УДЪЛЖИТЕЛ 1/2" ЖЪЛТ без покритие 20мм
-13 %
Удължителя 1/2"х20мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
3.49 лв. 3.99 лв.
Без данък:3.49 лв.
Месингов УДЪЛЖИТЕЛ 1/2" ЖЪЛТ без покритие 25мм
-11 %
Удължителя 1/2"х25мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
3.99 лв. 4.49 лв.
Без данък:3.99 лв.
Месингов УДЪЛЖИТЕЛ 1/2" ЖЪЛТ без покритие 30мм
-12 %
Удължителя 1/2"х30мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
4.39 лв. 4.99 лв.
Без данък:4.39 лв.
Месингов УДЪЛЖИТЕЛ 1/2" ЖЪЛТ без покритие 40мм
-8 %
Удължителя 1/2"х40мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
5.49 лв. 5.99 лв.
Без данък:5.49 лв.
Удължителя 1/2"х50мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Удължителя 1/2"х60мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Удължителя 1/2"х80мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други ..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Удължителя 1/2"х100мм е фитинг изработен от чист месинг без покритие, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК и отоплителни инсталации.  Месинговите удължители от чист месинг имат приложение в различни отоплителни и газови инсталации и ВиК системи. Както и други..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Месинговия удължител 3/4"х10мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
2.09 лв.
Без данък:2.09 лв.
Месинговия удължител 3/4"х15мм е фитинг с външна и вътрешна резби, предназначен за удължаване на тръби и връзки на ВиК инсталацията.  ДК Лукс предлага широка гама удължители за ВиК системи, които са продукт с високо качество и прецизна изработка. Месинговия уъдлжител има устойчиво хромира..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Показани 1 от 24 | 35 (2 Страници)