Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Скоба за водни съединения 19-26мм ПОЦИНКОВАНА - 7251926

Скоба за водни съединения 19-26мм ПОЦИНКОВАНА
Скоба за водни съединения 19-26мм ПОЦИНКОВАНА - 7251926
0.54 лв.
  • Модел: Скоба за водни съединения 19-26мм, поцинкована
  • Тегло: 0.01кг
  • SKU: 7251926
  • UPC: 7251926
Бърза поръчка

Скоба за водни съединения 19-26мм ПОЦИНКОВАНА | Водоснабдяване

Скобата за водно съединение 19-26мм е подходяща за стягане и упрепване на връзките между различни маркучи и меки връзки с различни щуцери.

Скобата за водни съединения има широко приложение в градината, автоиндрустрията, промишлеността и навсякъде, където е необходима направата на стабилна и надеждна връзка между различни по вид и приложение маркучи и меки връзки за пренос на вода и други течности. Познати са още под наименованието скоби за маркучи. Със скоби за водно съединение се стяга края на маркуча, който прави връзката със съответния щуцер или друг накрайник. Използвайки този тип скоба за водни съединения, връзката става здрава и надеждна, като металната лента стяга маркуча равномерно от всякъде. Това е особено полезно на места където има подвижни части, силни вибрации или при по-високо налягане на течността. В този случай скобата за водно съединение възпрепятства изскачането на маркуча от щуцера и разпадането на връзката.

Скобите за маркучи представляват пръстен от стоманена лента, която се затяга посредством винтов механизъм. Скобата за водно съединение 19-26мм е поцинкована - цинковия слой осигурява защита от влага и корозия. Затягането на механизма става посредством ключе или отвертка. Този тип скоби гарантират равномерно затягане по цялата площ на лентата и голяма здравина. 

Характеристики на скобата за водно съединение 19-26мм

- материал: стомана
- покритие: поцинковано
- затягане: с отвертка права/кръстата
- обхват: 19-26мм
 

Скоби и крепежи > Водоснабдяване > Скоба за водни съединения 19-26мм, поцинкована

Характеристики
Лента (mm)9
Размер (mm)19-26

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.