Меню
Your Cart

Aquarius

Смесителите от серия Aquarius представляват оптималното съчетание между качество на изработката и материалите и изгодна продажна цена.

Смесителите имат олекотено тяло изработено от качествен месинг, надежден затварящ механизъм и се предлагат на отлична цена.
Серия Aquarius предлага смесители за баня и смесители за кухня, евтини и надеждни, които ще ползвате дълго време.
Марка " Aquarius" (от латински - "Водолей ") принадлежи към производство и търговско дружество " RemiLing ", който работи на руския пазар от 1992 г. и предоставя на най-големите представители на едро и дребно широка гама от висококачествени аксесоари за баня на достъпни цени. Производствените площи на фирмата се намират в Русия, Италия, Китай и Индия. Марка " Aquarius"  има високи изисквания за качеството на стоките. Търси се най-добрия баланс между цена и качество за смесители и аксесоарите за банята.
 
Продуктите под търговската марка "Aquarius" се характеризират с дизайн, стабилно качество, красива индивидуална опаковка. Продуктовата им гама отразява най-новите тенденции на пазара на обзавеждане на дома, офиса или вилата.

Марка: Aquarius
Смесителната душ батерия Aquarius представлява стенен смесител за баня с аксесоари.Смесителна душ-батерия от серия Aquarius изработена от месинг. Смесителя за вана и душ представлява икономично решение за вашите нужди. Това е един качествен смесител за баня, изчистен максимал..
43.99 лв.
Без данък:43.99 лв.
Марка: Aquarius
Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохватков стенен смесител с дълъг и нисук чучурКухенския смесител Aquarius е проектиран с дълга лебедка именно, за да бъде използван за кухненски мивки или големи мивки за баня. ДК Лукс предлага смесителната кухненска батерия от серия..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Aquarius
Смесителя за умивалник Aquarius от стоящ тип е евтин смесител за мивки за баня с отлично качество.Ниската цена на смесителя за мивка за баня Aquarius, както и на другите модели от серията се постига благодарение на оптимирираното използване на материалите и на максимално олекотения и изчистен ди..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Aquarius
ДК Лукс предлага на стоящ смесител за кухня Aquarius  - бюджетен кухненски смесител с високо качествоСмесителна батерия от серия Aquarius с издължен чучур. Това е стандартен смесител за вашата кухня, който пасва еднакво добре както на иноксови и алпака мивки, така и на модерните полимермрам..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Aquarius
Стоящият смесител Aquarius представлява кухненски смесител с висок чучур, който ви предлага комфорт, съвременен дизайн, качество и ниска цена.Смесителя за кухня от серия Aquarius е красив стоящ смесител с изчистени форми и висок чучур. Основното предназначение на смесителя Aquarius с в..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.