Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Jornada

Марка: Jornada
Смесител за умивалник Jornada представлява стояща смесителна батерия за мивката в банята.Смесителна батерия за умивалник от серия Jornada. Смесителя е изработен от месинг и представлява масивна стояща батерия с високо качество на изработката. Поради по-късия чучур, стоящия смесител е предназначе..
82.49 лв.
Купи
Марка: Jornada
Кухненския смесител Jornada представлява стоящ кухненски смесител с висок чучур. ДК Лукс предлага кухненска смесителна батерия - стоящ тип, с висок чучур от серията Jornada. Смесителната батерия е предназначена за монтиране върху кухненския плот или за по-големи порцеланови мивки банята. Издълженат..
90.99 лв.
Купи
Марка: Jornada
Стоящ смесител за кухня Jornada представлява едноръкохваткова смесителна батерия с издължена лебедка.Продукта, който ДК Лукс предлага е смесителна батерия от стоящ тип, със стандартен чучур от серията Jornada. Смесителя е подходящ за кухненски мивки, както и за по-големи мивки за баня. Този смес..
74.99 лв.
Купи
Марка: Jornada
Смесителната душ батерия Jornada представлява стенен смесител за баня с подвижен душ.Смесителна душ батерия от серия Jornada е масивен смесител за вана и душ. Изработен е от висококачествена месингова сплав и хромирано покритие. Смесителя за вана и душ е предназначен за стенен монтаж, посре..
94.99 лв.
Купи
Марка: Jornada
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесител от серията Jornada - за стенен монтаж.Продукта представлява кухненска смесителна батерия от серия Jornada. Кухненския смесител е отлично решение за вашите нужди - изработен е от месинг, масивен и здрав смесител с подвижен и дълъг чучур, който обл..
85.49 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)