Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Oscar

Марка: Oscar
Стененния смесител Oscar е смесителна батерия с универсално приложение.Смесителя е подходящ както за кухненски мивки така и за по-големи мивки за банята. Това е смесителна батерия за стенен монтаж от серия Oscar. Дължината на лебедката е 22см. Смесителната батерия е определена като кух..
79.99 лв.
Купи
Марка: Oscar
Смесител душ батерия Oscar представлява стенен смесител за вана с подвижен душ.Смесителна душ батерия от серията Oscar. Смесителите от тази серия, предлагани от ДК Лукс са едноръкохваткови смесители, с керамичен затварящ механизъм с диаметър ф35. Смесителя за вана и душ, какт..
77.99 лв.
Купи
Марка: Oscar
Смесителя за кухня Oscar  е стоящ кухненски смесител с дълга лебедка.Кухненска смесителна батерия - стоящ тип, със стандартен чучур от серията Oscar. Подходяща за кухненски мивки, както и за по-големи мивки за баня. Смесителя за кухня Oscar е продукт с изчистен дизайн и добра функциона..
69.99 лв.
Купи
Марка: Oscar
ДК Лукс ви предлага смесител за кухня Oscar - стояща смесителна батерия с висок чучур.Продукта представлява смесителна батерия - стоящ тип, с висок чучур от серията Oscar. Смесителя е проектиран с издължен във височина и напред чучур, подходящ за кухненски мивки. Смесителите от та..
74.99 лв.
Купи
Марка: Oscar
Стоящ смесител за мивката в банята с автоматичен сифон.Стоящия смесител представлява смесителна батерия за умивалник с лят къс чучур от серия Oscar. Смесителя е изработен от висококачествен месинг с надеждно хромирано покритие. Смесителите от серия Oscar са едноръкохваткови, със затварящ м..
64.99 лв.
Купи
Марка: Oscar
ДК Лукс предлага стенен смесител за баня от серията Oscar с неподвижен душ.Смесителната душ батерия от серията Oscar представлява смесител за баня със стационарен душ, който се прикрепя към стената на банята. Предлаганите от ДК Лукс смесители от тази серия са едноръкохваткови смес..
149.99 лв.
Купи
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)