Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Стойка за разширителен съд с 5 извода за стена

Цена 24.99 лв. за Стойка за разширителен съд с 5 извода за стена - Стенна стойка с 5 извода за разширителен съд (56931 от ) в раздел Съдове под налягане
Харесан от: 1096 Модел: Стенна стойка с 5 извода за разширителен съд
SKU: 56931
Наличност: Наличен
24.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Стойка за разширителен съд с 5 извода за стена - 56931

Стойката за разширителен съд е удобен и практичен начин за фиксиране на разширителя за отоплителната система и предпазната арматура.

Стойката за разширителни съдове е специализиран продукт за отоплителни системи и е предназначена за стенен монтаж. Стойката има 5 извода, които са предназначени за свързване на съда и предпазна арматура - манометър, обезвъздушител и предпазен клапан. Изработена е от метал и изключително здрава, може да се използва за разширителни съдове с обем до 25 литра. Единственото, което е нужно да се предвидят достатъчно надеждни крепежни елементи, с които да фиксирате стойката за разширителни съдове към стената. Разширителните съдове, които могат да се поставят на стойката са за затворена система.

Техническо описание на стойката за разширителни съдове за стенен монтаж:

На стойката за разширители са предвидени два отвора за фиксиране към стената. Необходимо е да съобразите крепежите с обема на разширителния съд за затворена система, който трябва да поставите на стойката. На нея има присъединителни отвори за свързване на разширителния съд, свързване със системата, присъединяване на манометър, предпазен клапан по налягане и обезвъздушител. Освен за свързването на разширителен съд, стойката с 5 извода може да изпълнява и ролята на предпазна група, когато се комплектова с манометъра, предпазния клапан и обезвъздушителя. Присъединителните резби към разширителния съд и отоплителната система се намират отдолу на стойката съответно с 3/4" женска и 3/4" мъжка резба. В горната част на стойката за разширителни съдове са разположени останалите отвори с присъединителни резби 3/8" за обезвъздушителя (вътрешна) и 1/2" за предпазния клапан (външна) резби. Извода за манометъра е 1/2" вътрешна резба.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: