Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

T-образен кран ДВОЕН 1/2"х1/2"х1/2" - 1122445

Спирателен кран двоен - двоен, ъглов (Спирателен кран, два извода 1/2", месинг) на цени от 21.99 лв. само в dklux.com
T-образен кран ДВОЕН 1/2"х1/2"х1/2" - 1122445
21.99 лв.
  • Модел: Спирателен кран, два извода 1/2", месинг
  • Тегло: 0.28кг
  • SKU: 1122445
  • UPC: 1122445
Бърза поръчка

T-образен кран ДВОЕН 1/2"х1/2"х1/2" | Кранове

Описание на Т-образния спирателен кран 1/2"x1/2"х1/2":

Материал: месинг
Ръкохватка: пластмаса
Покритие: хром
Затваряне: спирателни механизми
Присъединяване: 1/2" мъжка резба на входа х 1/2" мъжка резба х 1/2" мъжка резба
Розетка: не
Тип: двоен спирателен вентил
Спирателнните механизми са независими един от друг и отварят и затварят изводите 1/2".

Двойния спирателен кран представлява Т-образно разклонение с два извода 1/2" с отделен спирателен вентил за всеки.

Двойният спирателен кран e специализиран спирателен вентил, който има два независими един от друг извода и позволява свързването към водопровода едновременно на две отклонения, независимо едно от друго. Освен удобството един спирателен кран да контролира водата в две направления, двойният спирателен кран е и много удобен за употреба поради своята T-образна форма. Двойния ъглов кран може да се постави и на открити места в дома, в кутия в стената или зад шкафове в банята или кухнята. Устройството на двойния ъглов кран е просто, за сметка на това изключително удобно за монтаж и работа с него. Тялото на двойния спирателен кран е изработено от неръждаема стомана, а механизмите за спиране и пускане на водата имат удобни ръкохватки. Присъединяването към водопровода е 1/2" мъжка резба а изводите са със същото присъединяване - 1/2" мъжка резба. Двата извода на T-образния кран имат качествени спирателни механизми. Всеки извод може да отваря и затваря независимо от положението на другият. T-образния кран с два извода предлага отлично качество на достъпна цена!

ВиК кранчета > Кранове > Спирателен кран, два извода 1/2", месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Хигиенния душ с превключвател и стопер IDEALSPARY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят хром.Хигиенния душ комп..
45.99 лв.
Купи
Тръбата за стационарен душ е изработена от месинг с хромирано покритие.Душ тръбата е предназначена за смесители със стационарен душ или комбиниран..
35.99 лв.
Купи
Хромираната месингова муфа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.89 лв.
Купи
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 50см и се свързва посредством мъжка резба 1/2" и холендровагайка 1/2".Гъвкавите вр..
9.59 лв.
Купи
Хигиенния душ комплект IDEALSPARY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят хром.Хигиенния душ комплект е вклю..
33.99 лв.
Купи
Декоративен ъглов кран FUTURO с керамичен механизъм 1/2"х3/8"
-10%
Описание на декоративния ъглов кран с керамичен механизъм:Материал: месинг Ръкохватка: месинг Покритие: хром Затваряне: керамичен механизъм Пр..
8.99 лв. 9.99 лв.
Купи