Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Компресионна ТАПА за медни тръби Ф15 - 6500015

Компресионна ТАПА за медни тръби Ф15 - 6500015
Компресионна ТАПА за медни тръби Ф15 - 6500015
5.39 лв.
  • Модел: Компресионна връзка ТАПА, Ф15
  • Тегло: 0.05кг
  • SKU: 6500015
  • UPC: 6500015
Бърза поръчка

Компресионна ТАПА за медни тръби Ф15 | Медни тръби

Компресионната тапа Ф15 е предназначена за бърз и лесен монтаж към медни тръби.

Месинговите компресионни връзки имат широко приложение в тръбни инсталации от различен тип - отоплителни, соларни, климатични системи, индустриални, газови и битови водопроводи. Възможностите за широко приложение и предимствата на компресионните фитинги ги правят предпочитан продукт и за инсталатори и за непрофесионалисти. Месинговите компресионни връзки предлагат изключително лесна и бърза работа при монтажа на медните тръби. За разлика от стандартните медни фитинги за запояване, тук е възможно пълното разглобяване на връзката и последващ монтаж. Прецизността на изработката и физико-химичните свойства на месинга гарантират дълъг живот и устойчивост на компресионната връзка. Не на последно място - при използване на компресионни връзки няма нужда от скъпо оборудване и консумативи за монтажа им.

Техническо описание на компресионната тапа Ф15:

Kомпресионна тапа Ф15 представлява масивен, изработен изцяло от месинг фитинг, който се състои от 3 части - тяло, пръстен и гайка. Компресионната тапа се поставя бързо и лесно на медната тръба, като същевременно надеждно уплътнява затворения изход. Прецизната изработка на компресионния тройник предлага отлична компресия и прави връзката надеждна и сигурна. 
Компресионната тапа Ф15 за медни тръби има следните приложения:
 - Битови и индустриални тръбни системи с вода или антифриз
 - Питейна вода
 - Отоплителни системи
 - Климатични системи
 - Соларни системи
 - Инсталации със сгъстен въздух
- Газ 

ДК Лукс предлага висококачествени коммпресионни тройници, произведени в Италия на изгодни ниски цени!

Месингови компресионни фитинги > Медни тръби > Компресионна връзка ТАПА, Ф15

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Месинговата компресионна връзка Ф15х1/2"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни връзки и..
3.99 лв.
Купи
Месинговата компресионна връзка Ф15х3/4"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни връзки и..
6.99 лв.
Купи
Месинговата компресионна връзка Ф18х1/2"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни връзки и..
5.59 лв.
Купи
Месинговата компресионна връзка Ф18х3/4"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни връзки и..
6.89 лв.
Купи
Месинговата компресионна връзка Ф22х1/2"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни връзки и..
8.49 лв.
Купи
Месинговата компресионна връзка Ф22х3/4"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни връзки и..
6.89 лв.
Купи