Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

VALVNOS

Марка: VALVNOS
Смес за ремонт на пукнатини 200 гр бяла VODASEAL е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъ..
5.82 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Лепило-уплътнител VS700 VODASEAL 2в1 400гр. Бяло е еднокомпонентно акрилно лепило и уплътнител за общо приложение, подходящо за запълване на пукнатини и фуги както на закрити, така и на открити места. Може да се използва над боядисани повърхности. Изключително лесен за употреба, може да се прил..
6.58 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Водоотблъскващ спрей  VODASEAL, който защитава всякакъв вид текстил и други повърхности от вода, мазнина, мръсотия и петна. Образува невидимо нано покритие, което не повлиява на външния вид на третирания артикул. Създава водна бариера, като същевременно позволява на материята да диша. Идеа..
18.99 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Епоксидно лепило VODABOND е двукомпонентно бързо-втвърдяващо се лепило. Идеално е за експресен ремонт на материали като метал, дърво, пластмаса, керамика, порцелан, стъкло и други. Притежава висока механична якост, лесно за използване. Време за втвърдяване от 4 до 6 минути, пълно време на изсъхване ..
4.69 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Лепило епоксидно VODABOND е двукомпонентно бързо-втвърдяващо се лепило. Идеално е за експресен ремонт на материали като метал, дърво, пластмаса, керамика, порцелан, стъкло и други. Притежава висока механична якост, лесно за използване. Време за втвърдяване от 4 до 6 минути, пълно време на изсъхване ..
6.55 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Лепило епокси пластелин VODABOND е двукомпонентно бързо-втвърдяващо се лепило. Залепва метали (желязо, стомана, алуминий), дърво, керамика, стъкло, бетон, естествени камъни и пластмаси. Отличен за залепване и възстановяване на метални предмети. След втвърдяване има отлична здравина на свързване. При..
4.80 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Спрей каучуков за хидроизолация безцветен/бял VODASEAL LEAK FIX е единственото, от което се нуждаете, за да създадете висококачествена защита от вода и други течности. Незаменим за поддръжката на покриви и улуци, тръби и всякъде другаде във ВиК областта. Благодарение на висококачествените си съ..
16.13 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Коректор за дърво комплект VODASEAL съдържа 5 броя пастели / бял, светло кафяв, кафяв, тъмно кафяв и черен/. Коректорите са подходящи за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дъ..
5.48 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Vodabond 2K STEEL/течна стомана/ е бързосъхнещо, двукомпонентно, епоксидно лепило, предназначено за обща употреба. Лепилото има добра устойчивост на органични разтворители и автомобилни масла. Може да се прилага върху разнообразни нови и стари повърхности, запълване на пукнатини и празнини. Може да ..
8.80 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Бъзо съхнещо лепило VODABOND 20 гр. Е универсално цианоакрилатно лепило под формата на гел. Специално създадено, за да се прилага и върху вертикални повърхности. Високият вискозитет и плътната консистенция на лепилото, едновременно с малко по бавната скорост на фиксиране, дава допълнително врем..
7.63 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Маркер за възстановяване на фуги (бежов, бял и сив) VODASEAL се използва за подновяване на фугите, на водна основа, без миризма и с формула, която е с голяма издръжливост. Чрез този продукт, с едно минаване замърсените фуги на фаянсовите плочки стават като нови. Може да се използва при вътрешни..
7.15 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Маркер за дърво VODASEAL комплект от 3 броя /дъб, орех и кестен/. Комплект за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дървени повърхности. Комплектът съдържа 5 различни цвята коре..
6.86 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
VODASEAL GROUT RENEWAL е маркер за подновяване на фугите, на водна основа, без миризма и с формула, която е с голяма издръжливост. Чрез този продукт, с едно минаване замърсените фуги на фаянсовите плочки стават като нови. Може да се използва при вътрешни и външни условия. Писеца може да се използва ..
9.85 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Хидроизолационна мембрана Vodasel. Хидроизолационната мембрана Vodaseal може да се използва за всички външни и вътрешни фасади на сгради, изискващи изолация. Еластичност и здравина. Добра адхезия към повърхности. Покрива и предпазва повърхностите. Без нужда от грундиране.Приложение:Външни и..
19.24 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Комплект коректор-пълнител за дърво и маркер за драскотини VODASEAL. Цвят ( бял, дъб, кестен, крем, махагон, орех, черен ). Дава нов живот на мебелите. Комплекта се използва за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, ..
5.48 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Маркер за дърво VODASEAL комплект 1+1 махагон. Комплект за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дървени повърхности. Комплектът съдържа 5 различни цвята коректор-пълнители за д..
4.96 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Защитен спрей с гланцово покритие Vodaseal 400 мл. Този спрей създава покритие, предпазен безцветен слой за защита на бетон, дърво, метал, пластмаса и всякакви други твърди повърхности. Защитното покритие Par Laque е на базата на синтетична акрилна смола. Дълготрайно гланцово покритие. Запечатв..
15.29 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Vodaseal SR78 се използва за отстраняване на втвърден силикон, остатъци от лепило, боя, мухъл, етикети, ръжда и други. Това е препарат за отстраняване чрез омекотяване и лесно почистване след това. Пръска се директно върху материала, който трябва да се премахне. Изчаква се 5 минути и след това с кър..
10.98 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Vodabond Brush On Super Glue е универсално секундно лепило за бързо и силно залепване. Лепилото се предлага с апликатор с четка за равномерно нанасяне, отлично залепване. Нанасяне върху порести и непорести повърхности, без запушване или капене от апликатора на четката.Супер силно, бързо съхнещо циан..
5.48 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари и нови фуги. Използва се директно от тубата – лесно и практичн..
7.19 лв.
Купи
Марка: VALVNOS
Фугираща смес за плочки бяла 1 кг VODABOND е модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари фуги. Лесно и пра..
10.32 лв.
Купи
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)