Меню
Your Cart

Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 1.5bar

Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 1.5bar
6.99 лв.
Без данък: 6.99 лв.
  • Модел: Предпазен клапан по налягане 1.5bar
  • SKU: 5201015
  • UPC: 5201015
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 1.5 бара.Предпазните клапани или н..

Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 1.5 бара.

Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на налягането. Предпазния вентил е важен и отговорен елемент от отоплителната система и от правилния му подбор до голяма степен зависи безпроблемната и безопасна работа на инсталацията. Важно е също така да се прави и редовна профилактика на уреда, както и да се спазват изискванията за монтажа и разположението на предпазните клапани и друга предпазна арматура. Предлаганите от ДК Лукс предпазни клапани се предлагат в различни присъединителни размери (съответно различен дебит) и с различни фабрични настройки на налягането. Конкретния модел предпазен вентил е с фабрична настройка на налягането 1.5 бара и с присъеднителни размери 1/2" По-долу ще намерите техническо описание на баланс вентилите по налягане и таблица с моделите.

Техническо описание на предпазния мембранен клапан по налягане 1.5 бара:

Корпуса на предпазния вентил е изработен от месинг с присъединителни размери на тялото 1/2" женски резби. Баланс вентила по налягане има пластмасова ръкохватка за ръчно изпускане и профилактика. Пружината е от неръждаема стомана а самият клапан от EPDM. Високото качество и надеждност на предпазния клапан е гарантирано от италианския му произход. Фабричната настройка на налягането 1.5bar не подлежи на промяна. Температурен диапазон -10 до 110ºC. Предпазния вентил е предназначен да работи в системи с вода и неагресивни течности на водна основа, както и на разтвори на гликоли с различна концентрация.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.