Меню
Your Cart

Многослойни тръби

ДК Лукс предлага цялостни решения за изграждането на отоплителни инсталации и в частност на направата на тръбния път и свързването на различните компоненти в системата.

В изграждането и функционирането на отоплителните системи основен елемент са тръбният път и връзките между тръбите и останалите елементи на инсталацията - радиатори, кранове, отоплителни уреди и други. Прокарването на тръбите на отоплителната система е може би първият етап при изграждането и. В по-голямата част от случаите тръбите за отопление остават скрити под мазилката или пода, именно затова е от изключително значение тяхното качество и технически характеристики. ДК Лукс предлага на своите клиенти тръби за отопление и фитинги за тръби на избрани производители с доказано качество и надеждност, при това на изгодни ниски цени.

В днешно време все повече се изграждат системи от тръби за отопление, водопровод и с други приложения от многослойни тръби с алуминиева вложка. Този тип многослойни тръби се утвърдиха като евтини тръби с добро качество и технически характеристики, които предлагат лесен и бърз монтаж и свързка посредством компресионни фитинги. Тръбите с алуминиева вложка съчетават в себе си гъвкавост и пластичност, благодарение на полиетилена и стабилност и здравина, благодарение на алуминиевата вложка. Pex-al-pex тръбите за парно имат вътрешен и външен полиетиленов слой, който освен това осигурява и ниска степен на взаимодействие между тръбата и топлоносителя, както и изолира многослойната тръба от външната среда.

ДК Лукс предлага многослойна тръба с алуминиева вложка и фитинги за нея в две разновидности - многослойната тръба с марка PIPEX, която предлага добро качество на ниски цени. Тръбата за парно Pipex има подсилен алуминиев слой с дебелина 019 мм и отлични технически характеристики. ДК Лукс предлага и широка гама фитинги за тръба с алуминиева вложка от този модел.

За ценителите на безкомпромисното качество е тръбата за парно с марката APE - лазерно заварена тръба с изключителна здравина и качество. APE е компания - италиански производител на многослойни тръби и фитинги за тях с утвърдено име и традиции. Многослойните тръби с марката APE се произвеждат по най-високи стандарти и по съвременни технологии с модерни машини. APE е синоним на качество и надеждност, що се отнася до многослойни тръби и компресионни фитинги за тръби. Тръбата APE има лазерно заварен алуминиев слой, което го прави изключително здрав и устойчив на температури и налягане. ДК Лукс предлага Pex-al-pex тръби и фитинги с марката APE в различни размери на изгодни цени.

ДК Лукс предлага големи складови наличности и различни размери от ф16 до ф32 от тръбите с алуминиева вложка, както и многообразие от фитинги за тръбите за парно. Разгледайте и другите ни предложения за изграждането на тръбни системи - с полипропиленови или  медни тръби и фитинги.

Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 THERMOLUX Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 THERMOLUX
Най-продаван -9 %
Тръбата за подово отопление Ф16 представлява многослойна тръба с кислородна бариера с червен цвят и високо качество. Многослойната тръба Ф16 с червен цвят представлява качествен продукт, който има широко приложение в системите за подово отопление. Тръбата за подово отопление притежава&nbs..
0.99 лв. 1.09 лв.
Без данък:0.99 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN
Най-продаван -13 %
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Испания. Многослойната тръба Ф16 SFIT SPAIN представлява качествен продукт, произведен в Испания. Тръбата е специално разработена за подово отопление и има всички необходими качества на този продукт - гъвкавост и еластичност, здравина, т..
1.11 лв. 1.27 лв.
Без данък:1.11 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY
Най-продаван -14 %
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Германия. Многослойната тръба Ф16 модел SFIT GERMANY представлява продукт за подово отопление с перфектно качество и надеждност. Това е висок клас многослойна тръба Ф16, специално разработена такъв тип инсталации и има всички необхо..
1.20 лв. 1.39 лв.
Без данък:1.20 лв.
Тръбата за подово отопление UNAVELD Ф16 представлява многослойна тръба с кислородна бариера, изработена по иновативна технология. Многослойната тръба UNAVELD е висококачествена и изключително устойчива на прегъване и износване тръба, която намира широко приложение в различни отоплителни и водоснабд..
1.27 лв.
Без данък:1.27 лв.
APE многослойна тръба Ф16 с алуминиева вложка APE многослойна тръба Ф16 с алуминиева вложка
Най-продаван -10 %
Марка: APE
Многослойна тръба с алуминиева вложка ф16 за отоплителни инсталации с марка APE Италия.Продукта представлява гъвкава полиетиленова тръба с алуминиев слой PEX-AL-PEX с високо качество, предназначена за прокарване на тръбния път в отоплителни системи. Многослойните полиетиленови тръби с алуминиева..
1.34 лв. 1.49 лв.
Без данък:1.34 лв.
Марка: APE
Многослойна тръба с алуминиева вложка ф18 за отоплителни инсталации с марка APE Италия.Продукта представлява гъвкава полиетиленова тръба с алуминиев слой PEX-AL-PEX. Предимството на полиетиленовите тръби с алуминиева вложка е във взаимно компенсиращите се ..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
APE многослойна тръба Ф20 с алуминиева вложка APE многослойна тръба Ф20 с алуминиева вложка
Най-продаван -8 %
Марка: APE
Многослойна тръба с алуминиева вложка ф20 за отоплителни инсталации с марка APE Италия.Продукта представлява гъвкава полиетиленова тръба с алуминиев слой PEX-AL-PEX в средата. Полиетиленовеите тръби с алуминиева вложка имат редица предимства пред полипропиленов..
2.19 лв. 2.39 лв.
Без данък:2.19 лв.
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 синя APE Италия
Най-продаван -7 %
Марка: APE
Изолираната тръба Ф16 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, произведена в Италия.Тръбата с изолация е продукт, който улеснява изключително дейностите по изграждане на тръбния път в една отоплителна..
2.04 лв. 2.19 лв.
Без данък:2.04 лв.
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 червена APE Италия
Най-продаван -7 %
Марка: APE
Изолираната тръба Ф16 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, произведена в Италия.Тръбата с изолация е продукт, който улеснява изключително дейностите по изграждане на тръбния път в една отоплителна..
2.04 лв. 2.19 лв.
Без данък:2.04 лв.
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф20 APE Италия СИНЯ
Най-продаван -6 %
Марка: APE
Изолираната тръба Ф20 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, произведена в Италия.Тръбата с изолация е продукт, който улеснява изключително дейностите по изграждане на тръбния път в една отоплителна..
3.09 лв. 3.29 лв.
Без данък:3.09 лв.
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф20 APE Италия ЧЕРВЕНА
Най-продаван -3 %
Марка: APE
Изолираната тръба Ф20 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, произведена в Италия.Тръбата с изолация е продукт, който улеснява изключително дейностите по изграждане на тръбния път в една отоплителна..
2.89 лв. 2.99 лв.
Без данък:2.89 лв.
Марка: APE
Тръбата с гофре Ф16 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, облечена в гофре ф23.Тръбата с гофре е комбиниран продукт, който съчетава многослойна тръба Ф16 и гофрирана тръба Ф23, в която тя е поставе..
2.64 лв.
Без данък:2.64 лв.
Марка: APE
Тръбата с гофре Ф16 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, облечена в гофре ф23.Тръбата с гофре е комбиниран продукт, който съчетава многослойна тръба Ф16 и гофрирана тръба Ф23, в която тя е поставена. Т..
2.64 лв.
Без данък:2.64 лв.
Марка: APE
Тръбата с гофре Ф20 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, облечена в гофре.Тръбата с гофре е комбиниран продукт, който съчетава многослойна тръба Ф20 и гофрирана тръба, в която тя е поставена. Тръб..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Марка: APE
Тръбата с гофре Ф20 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, облечена в гофре.Тръбата с гофре е комбиниран продукт, който съчетава многослойна тръба Ф20 и гофрирана тръба, в която тя е поставена. Тръбата с..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Тръба с алуминиева вложка ф16 за отоплителни инсталации
Най-продаван
Многослойна тръба с подсилен алуминиев слой, предназначена за изграждане на отоплителни системи.Полиетиленова тръба с алуминиев слой PEX-AL-PEX. Предимството на полиетиленовеите тръби с алуминиева вложка е във взаимно компенсиращите се качества на алуминия и пластмасата. Негативните свойств..
1.19 лв.
Без данък:1.19 лв.
Тръба с алуминиева вложка ф18 за отоплителни инсталации
Най-продаван
Многослойната тръба за парно е добро и практично решение за изграждането на вашата отоплителна система.Полиетиленова тръба е съставена от външен и вътрешен ПЕ слоеве и с алуминиев слой в средата. Предимството на полиетиленовеите тръби с алуминиева вложка е във взаимно компенсиращите се качества ..
1.79 лв.
Без данък:1.79 лв.
Тръба с алуминиева вложка ф20 за отоплителни инсталации
Най-продаван
Многослойната тръба с алуминиева вложка е предназначена за изграждане на отоплителни системи.Продукта представлява полиетиленова тръба за отопление подсилен алуминиев слой в средата. Алуминиевата вложка на тръбата е с дебелина 0.19мм Предимството на полиетиленовите тръби с алуминиева вложка е въ..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Марка: APE
APE MULTYGAS е специално разработен продукт - многослойна тръба Ф16 за газови инсталации отговарящи на стандарт UNI/TS 11343. Многослойната тръба за газ с алуминива вложка APE MULTYGAS е произведен в Италия висококачествен продукт за газови инсталации. Многослойната тръба е висок клас pexb-al-pexb ..
1.39 лв.
Без данък:1.39 лв.
Марка: APE
APE MULTYGAS е специално разработен продукт - гофрирана тръба Ф16 за газови инсталации отговарящи на стандарт UNI/TS 11343. Гофрираната тръба за газ с алуминива вложка APE MULTYGAS е произведен в Италия висококачествен продукт за газови инсталации. Многослойната тръба е висок клас pexb-al-pexb тръб..
2.09 лв.
Без данък:2.09 лв.
Пластмасовия калибратор е универсален калибриращ инструмент, който оформя края на многослойната тръба, предназначен за свръзка с компресионен фитинг. Калибратора за многослойни тръби е един изключително полезен инструмент за всеки, който има работа с pex-al-pex и други многослойни тръби. Калибратор..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Професионалния калибратор е универсален калибриращ инструмент, който оформя края на многослойната тръба, предназначен за свръзка с компресионен фитинг. Калибратора за многослойни тръби представлява професионален инструмент за обработка и монтаж на различни pex-al-pex и други многосло..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Вътрешната пружина за огъване на многослойни тръби представлява метална поцинкована пружина, която помага за плавното огъване на pex-al-pex тръбите. Пружината за огъване на многослойни тръби е полезен инструмент както за професионалистите, така и за хоби майсторите. Основното предназначение на пруж..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Външната пружина за огъване на многослойни тръби представлява метална поцинкована пружина, която помага за плавното огъване на pex-al-pex тръбите. Пружината за огъване на многослойни тръби е полезен инструмент както за професионалистите, така и за хоби майсторите. Основното предназначение на пружин..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Показани 1 от 24 | 97 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.