Меню
Your Cart

Четка за WC черен мат със стойка Futura

Четка за WC черен мат със стойка Futura
76.99 лв.
Без данък: 76.99 лв.
  • Модел: Четка за тоалетна със стойка Futura черен мат
  • SKU: b02958
  • UPC: b02958
Четката за тоалетна с черна матирана стойка от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар ..

Четката за тоалетна с черна матирана стойка от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.

Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да краси и допълва с присъствието си обзавеждането на Вашата баня. Серията луксозни аксесоари за баня с цвят черен мат Futura, сред които е и тази четка за WC доказват именно това. Те имат стилен дизайн и меки заоблени форми, прецизно покритие черен мат, което ги прави интересни и оригинални аксесоари за баня. Четката с поставка за WC е красиво съчетание на стъкло и метал - стойката за четка се състои от черна матова метална поставка за четка, държаща стъклената чаша, в която се стои четката за WC. Матираният черен метал на стойката за четка е изключително устойчив на механични и химически въздействия, както и на корозия - често срещани в банята.

Поставката с четка за тоалетна чиния е предназначена за стенен монтаж - фиксира се към стената посредством крепежните елементи, които ще намерите в красивата опаковка на продукта. Монтажа на поставката с четка за тоалетна чиния е лесен за изпълнение и не отнема усилия и време. Разгледайте и другите аксесоари за баня от серия Futura, които ДК Лукс предлага.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.